Σάββατο , 28 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΣΚΟΠΙΑ: ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ επιγραφή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Ακόμη μία παραβίαση της «Συμφωνίας» από την γειτονική χώρα (ΦΩΤΟ)

ΣΚΟΠΙΑ: ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ επιγραφή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - Ακόμη μία παραβίαση της «Συμφωνίας» από την γειτονική χώρα (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζουν να καπηλεύονται το όνομα της Μακεδονίας…

Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη; Τι Βόρεια Μακεδονία, τι Μακεδονία;

Οι Σκοπιανοί συνεχίζουν να καπηλεύονται το όνομα της Μακεδονίας σε κάθε ευκαιρία παραβιάζοντας κατάφορα, για ακόμη μία φορά, του όρους της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σε αγώνα που διεξήχθη στα πλαίσια του UEFA NATIONS LEAGUE, τα Σκόπια αντιμετώπισαν την Εσθονία σε αγώνα εντός έδρας όπου και επικράτησαν με 2-1!

Ωστόσο, δεν είναι αυτό που θα μείνει στην ιστορία, αλλά οι επιγραφές περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου όπου ευδιάκριτα αναγράφεται «Football Federation of Macedonia», δηλαδή «Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Μακεδονίας».

ΣΚΟΠΙΑ: ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ επιγραφή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - Ακόμη μία παραβίαση της «Συμφωνίας» από την γειτονική χώρα (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο και όμως αληθινό, καθώς όλα αυτά μεταδίδονται τηλεοπτικά σε ολόκληρο τον πλανήτη παρουσιάζοντας την Ελλάδα ως μία χώρα την οποία εκμεταλλεύονται οι πάντες, παραβιάζοντας κατάφωρα τις συμφωνίες που έχουν συνάψει μαζί της!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ!

Υπενθυμίζουμε πως οι θρασύτατοι Σκοπιανοί είχαν αντιδράσει έντονα για την ανάρτηση  ενός πανό στο γήπεδο της Τούμπας με το πρόσχημα ότι παραβιάζει την Συμφωνία των Πρεσπών!

Εκεί βέβαια είχαμε να κάνουμε με οπαδούς και όχι με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας!

ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ…ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΗ!

ΠΑΟΚ-Άγιαξ: Αντιδράσεις των Σκοπίων για το πανό στην Τούμπα… Παραβιάζει τη Συμφωνία των Πρεσπών λένε…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares