Κυριακή , 25 Οκτωβρίου 2020

Σκόπελος: Ο απίστευτος λόγος που ακυρώθηκε καταδικαστική απόφαση – Η 36χρονη μπορεί να ελπίζει ξανά…

Σκόπελος: Ο απίστευτος λόγος που ακυρώθηκε καταδικαστική απόφαση – Η 36χρονη μπορεί να ελπίζει ξανά...

Είχε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 38 μηνών χωρίς αναστολή, χωρίς μετατροπή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ωστόσο πέτυχε να της δοθεί αναστολή εκτέλεσης της ποινής και η υπόθεσή της να συζητηθεί σε δεύτερο βαθμό, παρά το γεγονός ότι η έφεσή της είχε κριθεί ανυποστήρικτη…


Πρόκειται για 36χρονη Ρομά, η οποία θα δικαστεί στις 19 Φεβρουαρίου του 2020 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κατηγορούμενη για απόπειρα απάτης σε βάρος της ιεράς μονής Αγίου Ρηγίνου στη Σκόπελο στις 20 Δεκεμβρίου του 2016

Η 36χρονη η οποία κατελήφθη σε τράπεζα να ετοιμάζεται να λάβει ποσό 5.000 ευρώ ως προκαταβολή για μαϊμού επιδότηση του ΕΣΠΑ που υποτίθεται ότι θα δινόταν στην Ιερά Μονή και συνελήφθη, ζήτησε ακύρωση της δίκη της και η αίτησή της έγινε δεκτή.

 

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου που συζήτησε χθες την αίτηση ακύρωσης δέχτηκε τον ισχυρισμό της υπεράσπισής της, ότι η κατηγορούμενη δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο, καθώς δεν έλαβε ποτέ την κλήση.

Ετσι ακύρωσε την απόφαση απόρριψης της έφεσής της και της έδωσε τη δυνατότητα αναστολής εκτέλεσης της ποινής μέχρι να κριθεί η έφεσή της.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares