Τρίτη , 16 Αυγούστου 2022

Σκληρό ΜΗΝΥΜΑ προς Μαξίμου: «Έχω φωτογραφίες του…! O Tσίπρας είναι το @@@@ του Σόρος και του ΝΑΤΟ»…

Μέσα από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 Fm, ο Γιώργος Τράγκας μίλησε για το άρθρο της εφημερίδας των Σκοπίων που κάνει λόγο για τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ αναφέρθηκε στον Πολάκη αλλά και για το άρθρο του BBC εις βάρος της Ελλάδας.

Ο Γιώργος Τράγκας συγκεκριμένα είπε:

«Πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί. Πρέπει το έθνος να τους καταδιώξει. Φυσικά δεν φταίει ο λαός που εξαπατήθηκε από το γιο του απριλιανού εργολάβου. Ο Τσίπρας τελικά κατάφερε το ακατόρθωτο. Όλοι οι διεθνείς κοινή γνώμη, όλος ο κόσμος ασχολείται με της δήθεν καταπιεζόμενες μειονότητες στην Ελλάδα και ειδικά με τα Σκόπια. Ο άθλιος των Αθηνών, που καπέλωσε την αριστερά στην Ελλάδα με αντιμνημονιακά συνθήματα άναψε μεγάλη φωτιά στα Βαλκάνια. Το δημοσίευμά του BBC έδωσε τροφή στα Τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Η μοναδική αντίδραση είναι η επιστολή του Έλληνα πρέσβη. Οι προδότες των Αθηνών κατάφεραν εκείνο που προσπαθούσαν οι Σκοπιανοί επί δεκαετίες. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν «Μακεδόνας» και όχι Έλληνας. Και στην «Παλιά Ελλάδα» που εκτεινόταν μέχρι τη Λάρισα, οι «μεγάλες δυνάμεις» έδωσαν τη μια από τις τρεις «Μακεδονίες», τη «Μακεδονία του Αιγαίου», γράφει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Βόρειας Μακεδονίας, η Νόβα Μασεντόνια. «Το Σαββατοκύριακο 16-17 Φεβρουαρίου, δημοσιεύθηκε το κείμενο «Για τον Μέγα Αλέξανδρο και για τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» από τον καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Γκολγκέιτ της Νέας Υόρκης Ρόμπερτ Γκάρλαντ. Μεταφέρω το τμήμα του κειμένου που αναφέρεται στη γλώσσα την οποία μιλούσαν οι Μακεδόνες: » …ωστόσο για τη γλώσσα παραμένει και αυτό ένα ανοιχτό ακανθώδες ζήτημα: οι Μακεδόνες μιλούσαν κάποια ελληνική διάλεκτο ή πρόκειται για μια συγκεκριμένη γλώσσα ή κάποιο είδος συνδυασμού; Δεν έχουμε γραπτά αρχεία και δεν έχουν αφήσει καμία επιγραφή στην (υποτιθέμενη) γλώσσα τους, οπότε δεν έχουμε συγκεκριμένα παραδείγματα ή γεγονότα».

Υποθέτω ότι ο καθηγητής κ. Ρόμπερτ Γκάρλαντ είναι γνώστης της ιστορίας της Ελλάδας και, φυσικά, τα στοιχεία επιβεβαιώνονται στον κόσμο της ιστοριογραφίας ότι ο Αλέξανδρος ως Μακεδόνας δεν γνώριζε την ελληνική γλώσσα και κάλεσε τον δάσκαλο Αριστοτέλη που κατάγονταν από τη Χαλκιδική και ζούσε στην Αθήνα να τον διδάξει ελληνικά. Έτσι, αυτό το «ακανθώδες ζήτημα», όπως το υπαγορεύει ο καθηγητής Ρόμπερτ Γκάρλαντ είναι πολύ γνωστό και δεν είναι σαφές γιατί το αποκαλεί ως ακανθώδες.

«Στην ιστορία της ανθρωπότητας, υπήρξαν κυριαρχίες ορισμένων πολιτισμών και γλωσσών. Σήμερα, κυριαρχεί η αγγλοφωνία και δεν υπάρχει άνθρωπος στον πολιτισμένο κόσμο που δεν μιλάει την αγγλική γλώσσα, που σημαίνει ότι όλοι εκείνοι που μιλούν αυτή τη γλώσσα, εκτός από τη μητρική τους, είναι Άγγλοι ή Αμερικανοί.

Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είχε κλίνει προς τον ελληνικό πολιτισμό, που ήταν κυρίαρχος τότε, και ήθελε να επεκτείνει τις γνώσεις του, που σημαίνει ότι δεν ήταν Έλληνας». Αυτά γράφει η χώρα που ο πρωθυπουργός την αναγνώρισε ως Μακεδονία. Παραβιάζουν τα πάντα. Όπου πήγε και κατέκτησε την εποχή εκείνη, κυρίαρχος πολιτισμός ήταν ο ελληνικός, κάτι που σε καμιά περίπτωση δεν αναιρεί τη μακεδονική προέλευσή του. Έτσι, στις χώρες που κατέκτησε, ο Αλέξανδρος ήταν Μακεδόνας, αλλά δεν ήταν ο Αλέξανδρος ο Έλληνας. Η ιστορία τον ονόμασε με την ελληνική λέξη Μέγας, αλλά ήταν Μακεδόνας. Λένε πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Σκοπιανός. Λέει στο άρθρο πως η παλιά Ελλάδα εκτεινόταν ως την Λάρισα. Να προσθέσω μόνο ότι το όνομα Μακεδονία δεν αποτελεί μόνο προνόμιο της Ελλάδας, αλλά είναι προνόμιο των Βαλκανίων. Ο Ιωαννίδης της αριστεράς είναι στο Μαξίμου, έβαλε φωτιά στα Βαλκάνια.»

«Κάθε μέρα ακούω ότι οι Τούρκοι κάνουν γιγαντιαίες ασκήσεις και η κυβέρνηση Τσίπρα έχει μέσα Τουρκόσπορους. Ο Τσίπρας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, δημιούργησε κερκόπορτα στα Βαλκάνια. Είναι μαριονέτα της Μέρκελ που κάθεται στην εξουσία και διατηρεί στενές φιλίες όπως ο Μαδούρο και το λέει δημοκρατικό πνεύμα. Είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν κι άλλα δημοσιεύματα όπως το BBC. Εγώ γνωρίζω πως λειτουργούν αυτά τα δημοσιεύματα, πως λειτουργεί η μηχανορραφία διαφόρων υπηρεσιών που μπλέκονται με διεθνή δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης. Νομίζει ο κ. Τσίπρας ότι κατάφερε να μειώσει την ανεργία ενώ στην πραγματικότητα οι νέοι έχουν φύγει έξω. Όλοι πλέον με αφορμή την συμφωνία των Πρεσπών μιλάνε για γκρίζα σημεία».

«Ούτε μία ψήφος πάνω από την Λάρισα. Ο συνομιλητής της ιστορίας τίναξε την Ελλάδα και τα Βαλκάνια στον αέρα. Ήξερε για Βαρουφάκη- Σόρος. Τα έπαιρναν άγρια από τον Σόρος και τον Μαδούρο. Ήξερε για τον Κοτζιά και τον έβαλε να κάνει διαπραγματεύσεις. Αγνόησε πλήρως όλους μας, τους συμπατριώτες του. «Έφτυσε» τα συλλαλητήρια εκατομμυρίων και προχώρησε στην προδοσία. Ο Ηρακλής Τσίπρας ήταν ένας από τους πραξικοπηματίες. Είναι απριλιανό παλληκάρι. Η κ. Κουντουρά ήταν από οικογένεια απριλιανών. Ο Καμένος είπε για τον Κοτζιά ότι παραμονές των εκλογών θα βγούνε όλα. Όλα αυτά είναι στα χέρια μου και θα βγούνε όλα. Μην πάει ο νου σας ότι μόνο η δεξιά έχει απριλιανούς έχει και η αριστερά. Όλα τα στοιχεία Καμμένου θα τα φέρω στο φως. Θα πρέπει να απαντήσουν πως έκαναν μυστικές συμφωνίες μέσα από το Υπουργείο».

«Θέλω να θέσω κάποια ερωτήματα προς το Μαξίμου. Πιστεύετε πως ότι είπα για τα κοχίμπας και το πώς ο Καμένος έβγαλε τον Τσίπρα από τις Μαλδίβες τα ονειρεύτηκα; Τις κρουαζιέρες του στην Σικελία τις ονειρεύτηκα; Δεν έχω φωτογραφίες με τον Ηρακλή Τσίπρα; Είναι δυνατόν τότε που ήμουν διαπιστευμένος δεν ήξερα τι εργολαβίες είχε ο Τσίπρας ή δεν ήξερα όλες τις εργολαβίες των απριλιανών; Πιστεύετε ότι δεν επεξεργάζομαι πληροφορίες επί μήνες; Θα τα δείτε όλα και στην τηλεοπτική μου εκπομπή, ο Καμμένος έχει ένα κιβώτιο στοιχεία για το υπουργείο εξωτερικών. Ο Καμένος εξαπατήθηκε από τον Κοτζιά και τον Τσίπρα».

Για την Χρυςή Αυγή είπε:

«Σας κάνει εντύπως που δεν μιλά η Χρυσή Αυγή; Η Χρυσή Αυγή κρατάει 7,5-8% χωρίς καμία παρουσία στην τηλεόραση. Είναι το σκιάχτρο στην Ελλάδα. Γιατί δεν τελειώνει η δίκη της Χρυσής Αυγής κ. Τσιπρα; Από την μία είναι οι απριλιανοί, από την άλλη η Αγία οικογένεια και η Χρυσή Αυγή, το σκιάχτρο για να διώχνει τα αντιμνημονιακά πουλιά. Οι μετρήσεις λένε ότι είναι τρίτο κόμμα».

Όσο για τον κ. Πολάκη ο έγκριτος δημοσιογράφος αναφέρει:

«Δεν απαντάει το Μαξίμου, έχει εμπλακεί σε φορολογικά ΕΝΦΙΑ; Ένας τύπος που έχει προβεί με αλλεπάλληλα υβριστικά sms να υπερασπίζεται την υγεία; Και ο οποίος αυτό το «βουνό» να δέρνει μέχρι αίματος έναν άνθρωπο; Η Αυγή και η εφημερίδα των Συντακτών γράφουν άρθρα φωτιά για τον Πολάκη. Συγκεκριμένα η εφημερίδα των Συντακτών γράφει: «Αγανακτεί με τις ανεξάρτητες αρχές, η διάκριση των εξουσιών τον στενεύει· είναι, βλέπεις, ψηλέας και ανοικονόμητος. Άστοργη μοίρα τον έκανε αναπληρωτή υπουργό, εκείνος όμως επιμένει να παριστάνει τον εισαγγελέα. Στοιβάζει στο γραφείο του ντάνες με στοιχεία-φωτιά εναντίον των αντιπάλων του, περισσότερες απ’ όσες δικογραφίες συντάσσονται στα Πρωτοδικεία. Εκλιπαρεί τους συντρόφους του να βάλουν πέντε-έξι στη φυλακή, μπας και διασωθεί το κόμμα στην κάλπη, αλλά φοβάμαι πως δεν αρκούν. Θα ’χε αμυδρές ελπίδες, αν έκλειναν μέσα πέντε-έξι εκατομμύρια και μάλιστα με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Η εν γένει παιδεία του δείχνει πως ουδέποτε αγαπούσε το διάβασμα, παραδόξως ωστόσο γοητεύεται απ’ τα βιβλία εσόδων-εξόδων και επαίρεται ότι ως δήμαρχος τα κρατούσε διπλά. Αποστρέφεται τους δημοσιογράφους, κατά προτίμηση τις γυναίκες, ιδίως όταν αυθαδιάζουν υποβάλλοντάς του ενοχλητικά ερωτήματα. Γι’ αυτόν όλες οι ερωτήσεις είναι ενοχλητικές. Επινοούνται από τα «βοθροκάναλα», με σκοπό να συσκοτίσουν την ακτινοβολία του. Αλλά δεν μασάει. Τους παίζει μονότερμα: «μόνος του και όλοι τους» και φυσικά «τους έχει». Όπως έχει και την ΕΡΤ. Οι ευσυμπερίφοροι και αβροεπείς παρουσιαστές της δεν ρωτούν. Δέχονται αδιαμαρτύρητα προκάτ απαντήσεις. Επιπροσθέτως, έχει στην μπούκα απαξάπαντες τους συναδέλφους του, οίτινες εισπράττουν «μαύρο» χρήμα κάτω απ’ το τραπέζι. Ο ίδιος καταφεύγει στο γκισέ της Attica Bank, καίτοι βδελύσσεται τον κεντρικό τραπεζίτη. Απεχθάνεται, επίσης, τις ηχογραφήσεις. Δημοσιοποιεί από στήθους τις στιχομυθίες τους. Διαθέτει γερό μνημονικό, ίσως επειδή αποδείχτηκε διαπρύσιος θιασώτης των μνημονίων. Αντιμάχεται την κοινή λογική και εχθρεύεται πάνω απ’ όλα τη γλώσσα. Δεν στάθηκε γενναιόδωρη μαζί του και την εκδικείται μετά μανίας, τώρα που κατέχει την εξουσία. Μεταφέρω αυτούσια την αντίδρασή του στο σημείωμά με τίτλο «Σαχλαμαρόμαγκας» από το προσφιλές του facebook: «Ακου “μπουρδοδημοσιογραφε” Δημητρη Νανουρη: Είσαι λεει αριστεριστής, το ήξερα πως μισείς τον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ, φαινόταν απ’ τα γραπτά σου….. Πως αγαπούσες το Μπεσκένη τον υπεύθυνο του Γραφείου τύπου του ακροδεξιού Άδωνη Γεωργιάδη, δεν μπορούσα να το φανταστώ. Πριν ξαναγράψεις σαχλαμάρες δες τη σύμβαση του Μπεσκένη, τη μέρα που έφυγε από το υπουργείο που του έκοβαν αργομισθία στο Κεελπνο και μετά ξανά πες μου να ζητήσω συγγνώμη από το κύκλωμα της σαπίλας…. Άντε γιατί η αντισυριζαική τύφλωση σας έχει πειράξει το μυαλό, εσάς τους επαναστάτες της φακής….» «Αν δεν απαντήσει ο κ. Πολάκης θα βγάλω τα sms του στον αέρα. Ελπίζω να την κοπανήσει μέχρι να τα βγάλω…»

«Ο δισέγγονος του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη εξαπολύει κατά των «σταλινικών ΣΥΡΙΖαιων που το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα» και κατά «της χειρότερης κι από χούντα κυβέρνησης Τσίπρα» που είναι «όργανο του ΝΑΤΟ και του Σόρος», «ξεπουλά τη χώρα» και «κάνει τεμενάδες στους Γερμανούς και τους Τούρκους».

«Ξεκινά στις 19 Απριλίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η εκδίκαση της υπόθεση με κατηγορούμενο τον πρώην Ελληνοαμερικανό πράκτορα της CIA William Bazil, γνωστή και ως «σχέδιο Πυθία». Γι αυτή την υπόθεση μπορώ να σας μιλάω για ώρες, είπε ο δημοσιογράφος.

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ο Γιώργος Τράγκας:

«Τίναξε την Χερσόνησο στον αέρα και έκοψε τον γόρδιο δεσμό της λογικής και της εθνικής συνείδησης. Πρέπει να τιμωρηθούν σκληρά πρέπει να επιστρέψουν στο 3%. Κάντε το καθήκον σας, διώξτε τους, σκεφτείτε αυτή την φορά ποια πρόσωπα να «σταυρώσετε».

Για τα όσα έχουν συμβεί μετά το άρθρο του BBC ο Γιώργος Τράγκας είπε: «Ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στο Λονδίνο, Ισαάκ Καρυπίδης, μίλησε με την Ελληνίδα δημοσιογράφο που έγραψε το άρθρο στο BBC και αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων πως πρόκειται για ένα άρθρο που έγραψε… το καλοκαίρι, αλλά μέχρι σήμερα ήταν επιμελώς κλεισμένο στο συρτάρι. Γιατί δημοσιεύτηκε μετά την συμφωνία των Πρεσπών; Θα μιλήσει η δημοσιογράφος με τους αρχισυντάκτες της και θα απαντήσει στα πολλά ερωτήματα που έχουν προκύψει. Στο twitter της υπερασπίζεται τον κ. Σορος. Καταλάβατε;»

Τέλος ο Γιώργος Τράγκας αποκάλυψε πως θα βγάλει κάποια ηχητικά στον αέρα για τα στοιχεία του Καμένου αλλά και μέσα από το τεύχος του CRASH που θα κυκλοφορήσει.
crashonline.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares