Τετάρτη , 17 Αυγούστου 2022

ΣΚΛΗΡΗ γλώσσα υπουργού κατά της Αλβανίας: “Οι αλβανικές συμμορίες ΚΟΚΑΪΝΗΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ”…

Ο Ολλανδός υπουργός Δικαιοσύνης και Ασφάλειας, Φερντινάντ Γκράπενχάουζ, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, λέγοντας βαριές κουβέντες για τα όσα συμβαίνουν στην Αλβανία σήμερα.

Ο Φερντινάντ Γκράπενχάουζ, την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε την Αλβανία, όπου είχε αρκετές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα και τους υπουργούς Λεσάι και Γκιονάι για την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας στον τομέα της καταπολέμησης των εγκληματικών ομάδων που δρουν στις δύο χώρες.

Ο Γκράπενχάουζ δίνοντας λεπτομέρειες για τη συζήτηση που είχε με τους επικεφαλής του αλβανικού κράτους, είπε τα εξής:

«Πήγα στα Τίρανα για να ζητήσω να συνεργασθούμε στον αγώνα κατά των εγκληματιών. Οι αλβανικές συμμορίες κερδίζουν ολοένα και περισσότερη δύναμη. Η αλβανική εγκληματικότητα λειτουργεί με οργανωμένο τρόπο. Η αλβανικές συμμορίες της κοκαΐνης δραστηριοποιούνται από τη Νότια Αμερική μέχρι το Λίμπουργκ. Η κοκαΐνη παραλαμβάνεται από τους Αλβανούς μέσω του λιμανιού του Ρότερνταμ».

Η Ολλανδία είναι μία από τις τρεις χώρες που αντέδρασαν αρνητικά στην έναρξη των διαπραγματεύσεων τον περασμένο Ιούνιο, οι οποίες αναβλήθηκαν, αλλά δεν είναι ακόμη γνωστό ποια απόφαση θα λάβουν για τον ερχόμενο Ιούνιο.
Με πληροφορίες από Βαλκανικό Περισκόπιο

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares