Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Σκληρή ΕΠΙΘΕΣΗ της Ν.Δ. στον Κ. Βελόπουλο! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ηττοπάθειας – Το “ΤΕΛΟΣ” των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων… (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο πάρα πολύ περίεργες δηλώσεις έκανε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Ι. Βαρβιτσιώτης, σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.Ο κ. Βαρβιτσιώτης έκανε συγκεκριμένα τέσσερα φάουλ κατά την σημερινή του παρουσία στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ:

1) Αναφέρθηκε έμμεσα στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκου Βελόπουλου, επειδή λέει το αυτονόητο, δηλαδή ότι εάν η Τουρκία μπει στα ελληνικά χωρικά ύδατα για γεωτρήσεις θα πρέπει να απαντήσουμε με τη βύθιση του γεωτρύπανου.

2) Η αναφορά δεν ήταν λάθος μόνο και μόνο επειδή ήταν κατά του Κ. Βελόπουλου αλλά γιατί συνοδεύτηκε με την ατάκα “θέλουμε ισχυρές ένοπλες δυνάμεις για να έχουμε αποτροπή”. Δηλαδή με λίγα λόγια δεν θέλουμε ισχυρό στόλο για να μπορούμε να απαντήσουμε σε τουρκικές προκλήσεις αλλά για να μην γίνουν.

Κι αν γίνουν; Πάλι έδωσε μια απίστευτη απάντηση ο αναπληρωτής υπουργός: Στόχος των ισχυρών ενόπλων δυνάμεων είναι “για να μην μπορεί ο οποιοσδήποτε ΕΥΚΟΛΑ να μας κανιβαλίσει…”.

Ο αναπληρωτής υπουργός δεν λέει να μην μπορεί ΚΑΘΟΛΟΥ, αλλά να μην μπορεί ΕΥΚΟΛΑ. Άρα να μπορεί με λίγη… δυσκολία. Κι όμως, οι απίστευτες γκάφες δεν σταματούν εδώ.

3) Στη συνέχεια αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις στην Κύπρο ανέφερε πως “η Τουρκία αποκτάει στρατιωτική παρουσία στην ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ”. Ακόμη κι αν μιλάς με γεωγραφικό προσδιορισμό, το να αναφέρεσαι ως άνθρωπος του ΥΠ.ΕΞ. στην ονομασία του κατοχικού ψευδοκράτους είναι έγκλημα.

4) Τέλος, ο κ. Βαρβιτσιώτης ομολόγησε(;) ότι στην Κύπρο έγιναν παράνομες γεωτρήσεις και γι’ αυτό έγιναν οι κυρώσεις της Ε.Ε. προς την Τουρκία.

Δείτε παρακάτω βίντεο από τις απίστευτες δηλώσεις του κ. Βαρβιτσιώτη:

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/2355377831440781/

Shares