Κυριακή , 27 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Σκηνές τρόμου στο Λονδίνο: Μεγάλη φωτιά σε κτίριο της Thai Airways….(εικόνες,βίντεο)

Σκηνές τρόμου στο Λονδίνο: Μεγάλη φωτιά σε κτίριο της Thai Airways....(εικόνες,βίντεο)

Σύμφωνα με το ραδιόφωνο του BBC, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο περί τις 20:15 ώρα Ελλάδος – Δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες ή τραυματισμοί – 60 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα επιχείρησαν στο σημείο – Η πυρκαγιά ξεκίνησε από εστιατόριο στο ισόγειο του ουρανοξύστη


Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης σε κτίριο της Thai Airways, επί της οδού Albemarle, στο Μέιφερ του Λονδίνου. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έσπευσαν στο σημείο από την πρώτη στιγμή, κατάφεραν τελικά να την θέσουν υπό έλεγχο, λίγο μετά τις 20:15 το βράδυ της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος).

Όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του BBC, δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες ή τραυματισμοί.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, η φωτιά είχε ξεκινήσει από εστιατόριο, που βρίσκεται στο ισόγειο του επταώροφου κτιρίου.

Σκηνές τρόμου στο Λονδίνο: Μεγάλη φωτιά σε κτίριο της Thai Airways....(εικόνες,βίντεο)

Πυκνός μαύρος καπνός έβγαινε από το κτίριο στη δυτική πλευρά της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούσαν στο σημείο. Πιο συγκεκριμένα, ομάδα 60 πυροσβεστών και οκτώ πυροσβεστικά οχήματα βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, στην προσπάθειά τους να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που κατέκαιγε το κτίριο, όπου στεγάζεται η αεροπορική εταιρεία Thai Airways.

Σύμφωνα με τις πρώτρες δηλώσεις από εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής του Λονδίνου, «η μισή πλευρά του κτιρίου από το ισόγειο έως και την οροφή δεν έχει καεί από τη φωτιά».

Η πρώτη κλήση στο σημείο έγινε στην Πυροσβεστική στις 18:00 το απόγευμα, ώρα Ελλάδος. Η φωτιά, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, φαίνεται πως ξεκίνησε από την κουζίνα του εστιατορίου «Gymkhana», στο ισόγειο του ουρανοξύστη. Τα αίτια ερευνώνται.

 

 

 

 

 

 

Σκηνές τρόμου στο Λονδίνο: Μεγάλη φωτιά σε κτίριο της Thai Airways....(εικόνες,βίντεο)

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares