Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022

Σκέτη ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες λόγω κακοκαιρίας στην Κρήτη

Δεν περιγράφεται με λόγια η αδιανόητη ταλαιπωρία που ζούν εδώ και ώρες ταξιδιώτες, που επρόκειτο το Σάββατο (15.10.2022) το πρωί να «πετάξουν» με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» για την Αυστρία.

Οι ταξιδιώτες, ανάμεσά τους και ηλικιωμένοι άνθρωποι σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ήταν κανονικά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου για να φύγουν για την Αυστρία αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν τα προβλήματα που θα προκαλούσε στο Ηράκλειο η κακοκαιρία. Ούτε πως θα πλημμύριζε η πίστα αλλά και το εσωτερικό του «Νίκος Καζαντζάκης»!

Πολλές ήταν οι πτήσεις που δεν έφτασαν ποτέ στο «Νίκος Καζαντζάκης» λόγω της κακοκαιρίας και πολλές εκείνες που δεν έφυγαν ποτέ από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Οι επιβάτες της πτήσης τσάρτερ για την Αυστρία επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο, το οποίο, όμως, δεν μπορούσε να απογειωθεί εξαιτίας του καιρού. Εγκλωβίστηκαν μέσα στο αεροπλάνο γιατί λόγω του αέρα δεν μπορούσαν να στείλουν σκάλα να τους κατεβάσει και το εσωτερικό του αεροδρόμιου είχε επίσης πλημμυρίσει!

Ύστερα από πέντε ώρες εγκλωβισμού, οι αρμόδιοι είπαν ότι θα πήγαινε γιατρός να δει τους επιβάτες, πολλοί από τους οποίους είναι ηλικιωμένοι και με προβλήματα υγείας και παρέμεναν μέσα στο αεροπλάνο πριν από τις 10:30, όταν και επρόκειτο να απογειωθεί η πτήση τους!

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares