Τετάρτη , 25 Μαΐου 2022
Τελευταία Νέα

Σκάνδαλο στην Πρέμιερ Λιγκ: Η Λίβερπουλ είχε χακάρει το σύστημα scouting της Μάντσεστερ Σίτι…

Κάπως έτσι εξηγείται το γεγονός ότι Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ είχαν μονομαχήσει στο παρελθόν πολλές φορές για τους ίδιους παίκτες.

Αυτό υπογραμμίζουν στο σημερινό τους δημοσίευμα οι αγγλικοί Times οι οποίοι αποκαλύπτουν ένα σκάνδαλο το οποίο έμεινε κρυφό για περίπου έξι χρόνια.

Τι συνέβη ακριβώς; Όπως διαπιστώθηκε η Λίβερπουλ είχε χακάρει το σύστημα scouting της Μάντσεστερ Σίτι συλλέγοντας στοιχεία για τα παιχνίδια της αντιπάλου της, και reports(!) από τους σκάουτερ της ομάδας σε όλον τον κόσμο για παίκτες που έχουν παρακολουθήσει και φυσικά τις εισηγήσεις τους για την πραγματοποίηση της μεταγραφής ή όχι.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιλήφθηκε ότι υπήρξε παραβίαση του συστήματός της, μετά από έρευνα που έκανε ειδική ομάδα με προγραμματιστές φτάνοντας, μετά από ηλεκτρονικά ίχνη που βρέθηκαν, σε υπαλλήλους της Λίβερπουλ.

Μάλιστα, τα δύο άτομα από αυτά που είχαν εμπλοκή ήταν πρώην εργαζόμενοι στη Σίτι, ένας εξ αυτών ο Μάικλ Έντουαρντς ο οποίος τώρα εργάζεται ως αθλητικός διευθυντής στους κόκκινους.

Η Σίτι κατήγγειλε το περιστατικό αυτό και μετά από διαπραγματεύσεις έφτασε σε μυστική συμφωνία με τη Λίβερπουλ η οποία συμφώνησε να της παραχωρήσει ένα εκατομμύριο λίρες. Τα πάντα έμειναν κρυφά μέχρι και σήμερα που αποκάλυψαν το θέμα οι βρετανικοί Times.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares