Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Σίσσυ Φειδά: Οι μητέρες που δουλεύουμε νιώθουμε ενοχές, εξάντληση και αγανάκτηση

«Όταν προσπαθεί κάποιος να μου επιβληθεί δείχνω με τον τρόπο μου ότι θα χάσει», λέει η Σίσσυ Φειδά.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Σίσσυ Φειδά, η οποία μίλησε για την κόρη της, αλλά και τον γάμο της. Αναφέρθηκε, επίσης, και στις προσβλητικές συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει.

«Δεν είναι εύκολο να είσαι μητέρα, σύζυγος και γυναίκα καριέρας. Έκανα το παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία και ήμουν συνειδητοποιημένη. Η μητρότητα είναι δύσκολη. Οι μητέρες που δουλεύουμε νιώθουμε ενοχές, εξάντληση και αγανάκτηση. Η σχέση με την κόρη μου είναι οριακά ερωτική.

Ο μπαμπάς επειδή λείπει πολλές ώρες λόγω δουλείας όταν τη βλέπει τα κάνει όλα έντονα. Ο γάμος έρχεται σε δεύτερη μοίρα, πρώτα από όλα είναι το παιδί. Ο γάμος θέλει δουλειά, προσπαθείς να το κρατήσεις σε ένα επίπεδο ώστε να μην έχεις μεγάλες αλλαγές από πριν», είπε αρχικά η Σίσσυ Φειδά.

Η Σίσσυ Φειδά είπε στη συνέχεια: «Δυστυχώς πολλές φορές λόγω του φύλου μου αντιμετώπισα προσβλητικές, αγενείς και περίεργες συμπεριφορές. Όταν προσπαθεί κάποιος να μου επιβληθεί δείχνω με τον τρόπο μου ότι θα χάσει. Αυτές τις εκπομπές που έκανα δεν τις βλέπουμε σήμερα, γιατί έχουν πολύ ακριβό προϋπολογισμό. Θα επέστρεφα στην τηλεόραση αν έκανα κάτι στο αντικείμενο μου και είχα το χρόνο».

 

zappit.gr

Shares