Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

ΣΕΙΣΜΟΣ του Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ στο ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ του ΑΝΤ1! Άφωνος ο Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ….(βίντεο)

 

Δύο μέρες μετά την θριαμβευτική νίκη της Ελληνικής Λύσης και  μπαίνοντας στην Ευρωβουλή ο Κ.Βελόπουλος εμφανίστηκε σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1  με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1 σχετικά με όσα πρεσβεύει το κόμμα του.

Ο  Κ.Βελόπουλος  μίλησε για την νίκη του κόμματος για τα ποσοστά που πήρε από άλλα κόμματα αλλά και για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Ελληνικός Λαός . Τόνισε ότι η Ελληνική Λύση βάζει επόμενο στόχο τις εθνικές εκλογές και εκεί περιμένει ο ελληνικός λαός να το στηρίζει όπως  έκανε και στις Ευρωεκλογές.

Όταν ρωτήθηκε για συνεργασία με την ΝΔ και τον Κ.Μητσοτάκη  ο ίδιος αρνήθηκε καθώς  είπε χαρακτηριστικά« Όχι δεν μπορούμε να εργαστούμε με τους νεοδημοκράτες καθώς εμείς καταδικάζουμε τα όσα λέει για την Μακεδονία ότι το κράτος αυτό έχει συνέχεια,ότι δεν θα προσπάθησε να πάρει πίσω την Συμφωνία των Πρεσπών αλλά θα μείνει άπραγος ο Μητσοτάκης.»

Τόνισε ότι η Ελληνική Λύση θα ακυρώσει την  Συμφωνία των Πρεσπών  καθώς είναι μια καταδικαστέα πράξη κατά της Ελλάδας και συγκεκριμένα κατά της Μακεδονίας.

Στην συνέχεια προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την  ΝΔ ότι δεν έχει οργανωμένο πρόγραμμα για την ιθαγένεια.  Ευχήθηκε καλή τύχη στην ΝΔ αλλά τόνισε ότι και να βγει ο Κ.Μητσοτάκης πρωθυπουργός η χώρα θα είναι ακυβέρνητη.

Τέλος, τόνισε την ανάγκη να υπάρξει στην Ελλάδα σοβαρή παραγωγική ανασυγκρότηση (έδωσε και παράδειγμα το πώς κινήθηκε ο ίδιος επιχειρηματικά) και θύμισε ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει πρόγραμμα εκατοντάδων σελίδων.

 

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

 

 

Shares