Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ στην Κριμαία! Οι Ρώσοι “ΤΡΙΖΟΥΝ” τα δόντια στο ΝΑΤΟ…

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Κριμαία ανάμεσα σε Ρώσους και Δυτικούς Συμμάχους. Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις άρχισαν μαζικές στρατιωτικές ασκήσεις στην Κριμαία τη Δευτέρα παράλληλα δηλαδή με τις ασκήσεις που διοργανώνουν οι ΝΑΤΟϊκές χώρες στην περιοχή.Οι ρωσικές ασκήσεις περιλαμβάνουν περισσότερους από 1.500 αλεξιπτωτιστές, πάνω από 300 κομμάτια στρατιωτικού εξοπλισμού, πολεμικά αεροπλάνα και στρατιωτικά ελικόπτερα, καθώς και μεγάλα πλοία όπως, ανέφερε το πρακτορείο TASS, παραπέμπτονας σε μια δήλωση υπουργείου άμυνας.

Τα στρατεύματα θα πραγματοποιούν ταχείες μεταφορές μεγάλων αποστάσεων και την προσγείωση προσωπικού και στρατιωτικού εξοπλισμού από αεροσκάφη και αμφίβια πλοία με στόχο τη σύλληψη και την καταστροφή στόχων ενός προσομοιωμένου εχθρού, ανέφερε.

Οι αερομεταφερόμενες μονάδες θα διεξαγάγουν ελιγμούς σε άγνωστες περιοχές, κατάληψη και έλεγχο του εδάφους, προκειμένου να εξασφαλιστεί η προσγείωση και η προώθηση των κύριων δυνάμεων με υποστήριξη πυρός, πρόσθεσε.

Το ΝΑΤΟ από τη μεριά του διεξάγει ασκήσεις με τη Γεωργία από τις 18 Μαρτίου έως τις 29 Μαρτίου, στις οποίες συμμετέχουν 343 στρατιωτικοί και πολιτικοί υπάλληλοι από 21 μέλη του ΝΑΤΟ, το Αζερμπαϊτζάν, τη Σουηδία και τη Γεωργία.
onalert.gr

Shares