Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Σήμερα η πρώτη υπογραφή για τη στρατηγική επένδυση «Kilada Hills»…

Ξεμπλοκάρει μετά από 10 χρόνια αναμονής η επένδυση της Dolphin Capital Investors ύψους €420 εκατ…

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει η μεγάλη επένδυση για την έναρξη εργασιών στο γήπεδο γκολφ που περιλαμβάνεται στο συγκρότημα Kilada Hills στην Αργολίδα. Την πρώτη οικοδομική άδεια για την έναρξη των εργασιών υπογράφει σήμερα στις 11 το πρωί ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Το Kilada Hills είναι μια επένδυση ύψους 420 εκατ. ευρώ από την εταιρεία Dolphin Capital Investors Ltd. των κ.κ. Μίλτου Καμπουρίδη και Πιέρ Χαραλαμπίδη. Αφορά στην ανάπτυξη έκτασης 2.100 στρεμμάτων που βρίσκεται κοντά στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας. Εκτός από το γήπεδο γκολφ, το επενδυτικό σχέδιο περιλαμβάνει την κατασκευή 320 επαύλεων, 100 βιλλών και 28 κατοικιών, beach club, καθώς επίσης και μιας υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας 30.000 τ.μ.

Το γήπεδο γκολφ είναι 18 οπών και έχει σχεδιαστεί από τον Jack Nicklaus. Με βάση το χωροταξικό που έχει εγκρίνει το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), επιτρέπεται η ανοικοδόμηση 178.428 τ.μ. κατοικιών και 207.578 τ.μ. για τις λοιπές εγκαταστάσεις.

newmoney.gr

Shares