Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Σήφης Βαλυράκης: «Είμαστε αθώοι» λέει ένας από τους ψαράδες

Αθώοι δηλώνουν οι δύο ψαράδες που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη.

Πρόκειται να απολογηθούν στον ανακριτή της Χαλκίδας,την προσεχή Τρίτη καθώς έχουν πάρει προθεσμία.

Ένας από τους δύο ψαράδες μιλώντας στην εκπομπή T-live επισήμανε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο αδελφός του είναι αθώοι. «Δεν έχουμε κάνει τίποτα. Πολεμούν να μας κλέψουν, αυτό να πείτε. Είμαστε αθώοι. Είμαστε αθώοι, δεν πήγαμε πουθενά, το λένε 27 μάρτυρες, δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουμε; Να πάρουμε, να πέσουμε από το μπαλκόνι, να αυτοκτονήσουμε. Είμαστε αθώοι, με το ζόρι παντρειά, δεν πήγαμε εμείς, δεν πήγαμε τα έχουν πει όλοι οι μάρτυρες, έχει τις καταθέσεις ο κύριος ανακριτής τι θέλετε να πούμε», ανέφερε ο ίδιος.

«Δεν έχουμε καμία εμπλοκή, είμαστε αθώοι, σπουδάζουμε παιδιά, έχουμε επιχείρηση και δουλεύουμε στη θάλασσα. Δεν έχουμε πειράξει κανέναν. Γιατί μπλέξανε ο ψευδομάρτυρας αυτός και έβαλε εμάς, δεν ξέρω τι κόλπα είναι αυτά, τι πράγματα είναι αυτά. Λοιπόν εγώ βασίζομαι στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στο Θεό. Εγώ είμαι αθώος, αθώος το φωνάζω και θα το ξαναφωνάξω εγώ και ο αδελφός μου» δήλωσε.

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχουν στοιχεία που αποδεικνύουν αυτό που ισχυρίζεται, απάντησε ότι «βεβαίως έχουμε, βεβαίως και πολλά στοιχεία θα σας τα πει ο δικηγόρος».

 

newsit.gr

Shares