Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022

Σφοδρές αντιδράσεις με τη δήλωση του Πρόεδρου των Ειδικών Φρουρών – «Ελάττωμα ο βιασμός παιδιών»

«Καταδίκασε» τη μητέρα και έβγαλε «λάδι» τον Μίχο

Την ώρα που ο ρόλος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, ερευνάται, ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας βιάστηκε να ρίξει όλες τις ευθύνες σε εκείνη.

Η δήλωσή του Β. Ντούμα σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ προκάλεσε αποτροπιασμό «εδώ κατακρημνίστηκε ένας θεσμός που λέγεται οικογένεια. Το ελάττωμα αυτό της παιδεραστίας, της παιδοφιλίας υπάρχει χρόνια» δήλωσε, αφήνοντας άφωνο και αηδιασμένο το πανελλήνιο που τον άκουσε να αποκαλεί «ελάττωμα» την παιδεραστία!

Αμέσως, ο Οικονόμου έσπευσε να τον διορθώσει, λέγοντας ότι πρόκειται για έγκλημα.

Έπειτα ο ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, συνέχισε υποστηρίζοντας ότι πρέπει να προβληθεί παραπάνω ο ρόλος της μητέρας, από τον ρόλο των παιδοβιαστών που κακοποιούσαν το παιδί και το εξέδιδαν:

«Το έγκλημα. Αλλά τα παιδιά προστατεύονται πρωτίστως από την οικογένεια. Και εδώ έχουμε μια μάνα που θα έπρεπε για μένα να προβληθεί παραπάνω η σχέση της με την υπόθεση, κι ακόμα από τον ίδιο τον παιδεραστή, που φαίνεται να έχει σημαντικό ρόλο και μάλλον αρνητικό. Και θέλω να ελπίζω ότι δε θα καταλήξει να κατηγορείται μια μάνα για μαστροπεία. Που είναι το σημαντικότερο οχυρό της οικογένειας και της κοινωνίας» δήλωσε προκαλώντας οργή αλλά και ερωτηματικά.

 

newsbreak.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares