Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Σεξ: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν οι άντρες…

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια έχει επικρατήσει το αδύναμο και ντελικάτο φύλο, να είναι η γυναίκα, και ο άντρας ο λιγότερο «ευαίσθητος» στην όλη κατάσταση.Βέβαια, αυτό είναι μια λανθασμένη αντίληψη.

Οφείλω να σας ενημερώσω, ότι κι εμείς τα αγόρια, εμείς οι βράχοι που στεκόμαστε ακοίμητοι φρουροί στο πλευρό των γυναικών, αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες μας και έχουμε κάποιες πολύ συγκεκριμένες ευαισθησίες ειδικά στο θέμα του σεξ!

Nαι φίλε μου, το γνωστό ψεκάστε, σκουπίστε τελειώσατε, είναι απλά ένας μύθος και δεν ισχύει για κανέναν άντρα ανάμεσά μας μιας και κανένας πλέον δε βλέπει το σεξ ως κάτι απλό και εύκολο.

https://www.youtube.com/watch?v=a4YpuTRQQTM

Και μιας και έχουμε την τάση να σε ενημερώνουμε για τέτοια σπουδαία θέματα που αλλάζουν τον τρόπο που βλέπουμε το σεξ, λέμε σήμερα να σε εισάγουμε στον κόσμο των ευαισθησιών μας για να μπορέσεις να μας δεις με άλλο μάτι.

Δες παρακάτω για να διαπιστώσεις ποια είναι τα 5 βασικά σεξουαλικά προβλήματα των αντρών:

1. Ο δύσκολος αγώνας της… σκληράδας: Νομίζεις ότι μία στύση ισοδυναμεί με ένα σeξάκι; Αμ δε! Αν πραγματικά ήξερες πόσες φορές κατά τη διάρκεια μίας και μόνο… συνεδρίας, πρέπει εκείνος να βαστιέται όρθιος ή όταν σημειώνεται μία μικρή πτώση εκείνος να… ξανασηκώνεται, το λιγότερο θα τον λυπόσουν. Εσύ μπορεί να μην καταλαβαίνεις και πολλά, γιατί είσαι στο δικό σου σeξουαλικό πλανήτη, εκείνος όμως βασανίζεται και προσπαθεί τίμια να σε ικανοποιήσει γιατί είναι κύριος και παντελονάτος. Μην τον «παίρνεις από τα μούτρα» λοιπόν όταν δεις τον μικρό του φίλο να είναι ολίγον…λαπάς. Σύντομα θα ανακτήσει την παλιά του λάμψη.

2. Η πρόκληση του γδυσίματος: Εσύ κάθεσαι αραχτή και περιμένεις από εκείνον να σου βγάλει μπλούζα, σουτιέν, παπούτσια και παντελόνι. Και το κάνει! Από την άλλη, εσύ, άντε να κάνεις ότι του βγάζεις την μπλούζα, κι αυτή μέχρι το λαιμό-είναι η ώρα που ο έρμος παθαίνει ασφυξία-και στη συνέχεια απλά ξεκουμπώνεις το παντελόνι και άντε να το κατεβάσεις μέχρι τον καβάλο. Φυσικά για τα παπούτσια ούτε λόγος. Και εδώ ξεκινάει ο γολγοθάς του: Παντελόνι λίγο κάτω από το γόνατο, εκείνος πασχίζει να κρατηθεί όρθιος, και παράλληλα να βγάλει τα παπούτσια του. Η τούμπα είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη όπως αντιλαμβάνεσαι. Και το τεράστιο πλήγμα στον εγωισμό του, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

3. Ο γολγοθάς της μαντεψιάς: Άραγε της αρέσει το δάχτυλο ή προτιμά πιο… σταράτες κινήσεις; Μήπως το μεγάλης διάρκειας στοματικό την κουράσει, ή μήπως τελικά δεν είναι αρκετό και δυσανασχετήσει; Όπως αντιλαμβάνεσαι, καλείται να κάνει το μέντιουμ για πάρα πολλές καταστάσεις και δυστυχώς, αν η τύχη δεν είναι με το μέρος του, μαύρο φίδι που τον έφαγε!

4. Το πρόβλημα του να κρατηθεί: Είναι τόσο γλυκό να τον ενδιαφέρει η ευχαρίστησή σου και να θέλει πρώτα να τελειώσεις εσύ και μετά εκείνος. Μερικές φορές όμως είναι το λιγότερο ακατόρθωτο να συγκρατηθεί γιατί πολύ απλάνιώθει έτοιμος να εκραγεί. Και είναι τόσο άδικο όταν τελικά-κατά λάθος πάντα-αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο να τον κοιτάζεις λες και σου έχει σκοτώσει την οικογένεια. Δεν το ήθελε. Αλήθεια.

5. Το μέγα λάθος να… ΜΗΝ τελειώσει: Και τελικά, έπειτα από ατέλειωτα λεπτά σκληρής δουλειάς, ξεστομίζει: «Μωρό μου δεν πρόκειται να γίνει, ας χαλαρώσουμε». Είναι εκείνη ακριβώς η στιγμή, που καλύτερα να σου έλεγε: «Πώς έχεις γίνει έτσι έχεις πάρει τουλάχιστον 20 κιλά», παρά αυτό! Δεν με θέλει, δεν κάνω καλό σeξ και δεν τον ικανοποιώ, σκέφτεσαι, ενώ εκείνος πραγματικά αντιμετωπίζει κάποιες πιο… πρακτικές δυσκολίες και απλά ήθελε ένα διάλειμμα. Δώσε τόπο στην οργή woman!
onmed.gr

Shares