Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Σέρρες: Πώς έγινε το δυστύχημα με το ψυγείο στο ασανσέρ

Ένας 26χρονος φοιτητής, βρέθηκε νεκρός μέσα σε ανελκυστήρα στις Σέρρες – Σοκαρισμένοι φίλοι και συγγενείς.

Με ένα λουλούδι κι ένα κεράκι δίπλα στο καρότσι μεταφοράς, με τον οποίο προσπάθησε ο άτυχος 26χρονος να μεταφέρει το ψυγείο και το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας αλλά και με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετούν το συνάδελφο τους που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή οι υπάλληλοι της εταιρίας delivery στις Σέρρες.

«Χθες το βράδυ έχασε τη ζωή του, με τραγικό τρόπο, ένα δικό μας παιδί στις Σέρρες, ο Παναγιώτης. Όλοι μας στην Delivery Services είμαστε σοκαρισμένοι για την απώλεια του.Το χαρακτηριστικό του χαμόγελο έσβησε για πάντα. Δεν θα σβήσει όμως ποτέ από την καρδιά μας και το μυαλό μας. Καλή δύναμη στην οικογένειά του. Καλό Παράδεισο Παναγιώτη μας» έγραψαν οι συνάδελφοί του ενώ ο φίλος του που τον βοηθούσε στην μεταφορά ήταν σε κατάσταση σοκ.

«Μας είχε ζητήσει να τον βοηθήσουμε στη μετακόμιση. Πήγε ένας συνάδελφος. Το παιδί ήταν από μέσα στο ασανσέρ και το ψυγείο τον χτύπησε στην καρωτίδα. Ο συνάδελφος μας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί ήταν κλειστή η πόρτα του ανελκυστήρα μέχρι να έρθουν οι πυροσβέστες. Δεν ξέρουμε τι έγινε. Τι να πεις. Η κακιά στιγμή. Kι εγώ τα έχω με τον εαυτό μου γιατί μας είπε να τον βοηθήσουμε και πήγε μόνο ένας. Ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν μπορώ να το πιστέψω», πρόσθεσε στην ΕΡΤ Σερρών συνάδελφος του άτυχου 26χρονου.

 

Πώς έγινε η τραγωδία
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, ο νεαρός φοιτητής, που καταγόταν από την Χρυσούπολη Καβάλας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα προσπάθησε με ένα καρότσι μεταφοράς να κατεβάσει το ψυγείο του με τον ανελκυστήρα, καθώς θα μετακόμιζε σε γειτονικό σπίτι.

Ωστόσο, το ασανσέρ δεν διέθετε εσωτερική προστατευτική πόρτα, με αποτέλεσμα το ψυγείο να σκαλώσει στο φρεάτιο.

Ο νεαρός φοιτητής, που δούλευε παράλληλα ως διανομέας στις Σέρρες βρήκε φρικτό θάνατο, όταν λόγω των αναταράξεων μέσα στο ασανσέρ, το ψυγείο τον χτύπησε στην καρωτίδα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν. Διασώστες του ΕΚΑΒ τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, Νίκος Παπαδόπουλος εξήγησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ πώς έχασε τη ζωή του ο άτυχος φοιτητής, ενώ μίλησε για τις ενέργειες στις οποίες προχώρησαν οι πυροσβέστες.

«Δυστυχώς όταν φτάσαμε στο σημείο βρήκαμε τον ανελκυστήρα μεταξύ του 1ο και του 2ο ορόφου και εντός του υπήρχε ένα άτομο το οποίο μετέφερε οικιακή συσκευή η οποία για κάποιο λόγο μετακινήθηκε προφανώς εντός του φρεατίου και ήρθε και στρίμωξε τον άνθρωπο που ήταν μέσα και του επέφερε θανάσιμο τραυματισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και άμεσα μεταφέρθηκε από πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου εκεί, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Σερρών.

 

newsbomb.gr

Shares