Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Σέρρες: Νέα στοιχεία για την απάτη των 150.000 ευρώ

Η απάτη στις Σέρρες είναι μία από τις μεγαλύτερες, όσον αφορά τη λεία, των τελευταίων χρόνων. Οι δύο αδερφές παγιδεύτηκαν και έκαναν το μεγάλο λάθος…

Οι δύο αδερφές στις Σέρρες πίστεψαν ότι υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος στο σπίτι που έμεναν και έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Αρχικά έβαλαν όλα τα χρήματα που είχαν σε μαξιλαροθήκη. Στη συνέχεια βγήκαν και άφησαν έναν άγνωστο άντρα να ψάχνει μέσα στο διαμέρισμα. Τα όσα ακολούθησαν κεντρίζουν το ενδιαφέρον των συζητήσεων στην τοπική κοινωνία, με το όλο θέμα να προκαλεί αίσθηση σε ολόκληρη τη χώρα.

Εκατόν πενήντα χιλιάδες ευρώ έκλεψαν, με τη μέθοδο της εξαπάτησης, από δύο αδελφές ηλικίας 76 και 80 χρόνων, άγνωστοι, προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ, στο Αηδονοχώρι Σερρών.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου του 2023, ένας άγνωστος άνδρας μπήκε στο διόροφο σπίτι στο Αηδονοχώρι στις Σέρρες, όπου διαμένουν οι ηλικιωμένες και επικαλούμενος ιδιότητα υπαλλήλου της ΔΕΗ, τις προειδοποιησε για δήθεν κίνδυνο πρόκλησης “βραχυκυκλώματος”, από υποτιθέμενες προγραμματισμένες εργασίες στην περιοχή.

Τις “συμβούλεψε” να βγάλουν ό,τι πολύτιμο έχουν από το σπίτι. Με αυτό τον τρόπο ο δράστης με τη βοήθεια, σύμφωνα με μαρτυρίες και συνεργού του, κατάφερε να αποσπάσει τα χρήματα, τα οποία οι δύο γυναίκες φέρεται να είχαν κρύψει σε μαξιλαροθήκη. Οι δράστες αναζητούνται.

 

newsit.gr

Shares