Τετάρτη , 28 Σεπτεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Σέρρες: Η «Roxy» ανακάλυψε μεγάλη ποσότητα κάνναβης και κοκαΐνης

roxy2789

Διακινούσε τις ποσότητες σε τουλάχιστον 15 «πελάτες» χρήστες ουσιών


Μοιρασμένο σε δύο σπίτια είχε ένας άνδρας το παράνομο εμπόρευμα που διακινούσε σε τουλάχιστον 15 χρήστες ναρκωτικών στην περιοχή των Σερρών, αλλά λογάριασε χωρίς την… όσφρηση της “Roxy”, του σκύλου ανιχνευτή που συμμετείχε στις έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών.

Η εκπαιδευμένη σκυλίτσα δεν δυσκολεύτηκε να ανακαλύψει τις ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και 122,3 γραμμαρίων που έκρυβε ο δράστης μαζί με 15 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 340 ευρώ και ένα όχημα που χρησιμοποιούσε. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, περιλαμβάνονται και τα 15 άτομα τα οποία προμήθευε με ναρκωτικά.

Είχαν κοκαΐνη και έμπλαστρα με ναρκωτικά

Αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι μιας Ελληνίδας σε περιοχή του Δήμου Σητείας έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων και συνέλαβαν την ίδια και δυο ακόμη άνδρες, καθώς βρήκαν στην κατοχή τους μικροποσότητα κοκαΐνης, 148 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθεταν ιατρική συνταγή και πέντε έμπλαστρα εμποτισμένα με ναρκωτική ουσία. Ακόμη, κατέσχεσαν 500 ευρώ προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για διακίνηση, με την οποία τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares