Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Σέρρες: Αυτοψία στην αυλή σπιτιού που ξεριζώθηκε δέντρο και σκότωσε τον 69χρονο στη σφοδρή καταιγίδα

Ένα 24ωρο μετά την τραγωδία στις Σέρρες, οι δικοί του άνθρωποι προσπαθούν να πιστέψουν το αναπάντεχο κακό. Ένα μεγάλο δέντρο που υπήρχε στην αυλή ξεριζώθηκε και καταπλάκωσε τον άτυχο ιδιοκτήτη…

Ένα ξαφνικό μπουρίνι ήταν αρκετό για να χάσει τη ζωή του ένας 69χρονος. Ο άτυχος άνδρας πήγε να πάρει από το τραπεζάκι που βρισκόταν στην αυλή του, το κινητό του τηλέφωνο, αλλά δεν πρόλαβε. Το δέντρο που βρισκόταν δίπλα στο τραπέζι, ξεριζώθηκε από τον δυνατό αέρα και τον καταπλάκωσε.

Ο αδερφός του 69χρονου που περνούσε με το αυτοκίνητο από το σημείο, είδε πεσμένο το δέντρο στο σπίτι κι έτρεξε να δει τι συνέβη. «Βλέπω το δέντρο πεσμένο, κατεβαίνω κάτω, φωνάζω Γιάννη, κοιτάζω το δέντρο, αυτός από κάτω». Συγκλονισμένος ξεσπά σε κλάματα, δεν μπορεί να ξεχάσει την εικόνα που αντίκρισε.

Όπως είπε στο newsit.gr, λίγες ώρες μετά το δυστύχημα: «Ο αδελφός μου ήταν ένας γερός άνθρωπος. Δεν είχε τίποτα. Είχε βγει στη σύνταξη και χαιρόταν την οικογένεια του. Εκείνη την ώρα είχε μεγάλη κακοκαιρία στο χωριό. Πολύ δυνατό άνεμο. Στην αυλή του σπιτιού του ο αδελφός μου είχε ένα μεγάλο πεύκο. Κάτω από το δέντρο είχε ένα τραπεζάκι και εκεί είχε αφήσει και το κινητό και το σταθερό του τηλέφωνο και πήγε να τα πάρει και να μπει στο σπίτι.

Όμως ήρθε η κακιά η ώρα και από τον δυνατό άνεμο το δέντρο έγειρε ολόκληρο, ξεριζώθηκε και ένα μεγάλο κλαδί του έπεσε πάνω στον αδελφό μου. Εγώ μετά από ώρα πήγα στο σπίτι του και τον έψαχνα. Δεν τον έβρισκα πουθενά. Είδα και το δέντρο πεσμένο. Μέχρι που κατάλαβα ότι ήταν κάτω από το δέντρο.

Φαίνεται πως έχασε τη ζωή του ακαριαία γιατί δεν φώναζε, δεν προσπαθούσε να κάνει κάτι για να τον βρούμε. Η ψυχή του είχε ήδη φύγει. Πήγαμε δέκα άτομα και προσπαθούσαμε να τραβήξουμε το δέντρο, όμως δεν τα καταφέρναμε. Όταν πια ήρθε βοήθεια , τον βάλαμε στο ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργά».

newsit.gr

Shares