Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Σεράγεβο: Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, αστυνομικά αυτοκίνητα ανατράπηκαν μετά τη σύγκρουση των παράνομων μεταναστών

Δύο αστυνομικοί χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια μετά την επέμβαση στο στρατόπεδο παράνομων μεταναστών στο Blazuj, όπου ξέσπασε η σύγκρουση την Τετάρτη το απόγευμα, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Καντονικού Υπουργείου Εσωτερικών, Mirza Hadziabdic…

Το Υπουργείο Εσωτερικών του Καντόνου του Σεράγεβο επιβεβαίωσε ότι υπήρξε σύγκρουση και ότι στάλθηκαν αρκετές αστυνομικές ομάδες για να προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν την τάξη και ένας δημοσιογράφος του πρακτορείου ειδήσεων της FENA ανέφερε επί τόπου ότι πάρα πολλές αστυνομικές δυνάμεις είχαν καταστείλει τους βίαιους μετανάστες και ότι περισσότεροι είχαν κρατηθεί .

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, υπάρχουν επίσης τραυματίες. Σε ταραχές και συγκρούσεις με την αστυνομία, οι παράνομοι μετανάστες ανέτρεψαν και κατέστρεψαν αρκετά αυτοκίνητα της αστυνομίας.

Η ταραχή έγινε όταν οι εργαζόμενοι του ΔΟΜ προσπάθησαν να μετεγκαταστήσουν έναν μετανάστη σε άλλο στρατόπεδο που ήταν ενοχλητικό για την τάξη στο στρατόπεδο. Πρόκειται για έναν παράνομο μετανάστη, ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ο ηγέτης μιας από τις ομάδες σε αυτό το στρατόπεδο. Οι παράνομοι μετανάστες προσπάθησαν να τον απελευθερώσουν βίαια, μετά από το οποίο υπήρξε σύγκρουση », δήλωσε ο εκπρόσωπος της KS MUP, Μ مرزاτζ Χαντζιάμπντιτς.

ΠΗΓΗ

 

Shares