Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Σεπόλια: Τεχνικό σύμβουλο διόρισε ο 33χρονος – Τι υποστηρίζει

Σύμφωνα με όσα είπε ο 33χρονος, ο τρόπος γραφής στα μηνύματα έδειχνε πως πρόκειται για άτομο το οποίο ήξερε από τέτοια ραντεβού και δεν φαινόταν να ήταν παιδί.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, καθώς ανοίγει η βεντάλια των ερευνών και αποκαλύπτονται ένας ένας οι άντρες που βίασαν το άτυχο παιδί.

Τεχνικό σύμβουλο και ψυχίατρο αναμένεται να διορίσει ο 33χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, που συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 33χρονος κρατείται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, μετά την προθεσμία που έλαβε προκειμένου να απολογηθεί την Δευτέρα.

Πρόκειται για έναν από τους «πελάτες» που φέρεται να «ψάρεψε» ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, μέσω της εφαρμογής γνωριμιών για ενήλικες, blindchat.

Ο 33χρονος συλληφθείς, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συναντήθηκε δυο φορές με την 12χρονη και προχώρησε στον βιασμό της, υποστηρίζει πως υπάρχουν μηνύματα στα όποια του εμφανίστηκε μέσω την εν λόγω εφαρμογής, ένα κορίτσι λέγοντας του πως είναι 17-18 ετών.

«Μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, πιεστικά και προσπαθούσε να συναντηθούμε. Σε αυτά τα μηνύματα, έλεγε συνέχεια: πότε θα σε δω? πότε θα σε δω?», φέρεται να υποστηρίζει ο 33χρονος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, πίσω από αυτά τα μηνύματα βρίσκονταν ο Ηλίας Μίχος, που στη συνέχεια εξέδιδε το παιδί, σε αυτούς τους άνδρες.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε ο 33χρονος, ο τρόπος γραφής στα μηνύματα έδειχνε πως πρόκειται για άτομο το οποίο ήξερε από τέτοια ραντεβού και δεν φαινόταν να ήταν παιδί.

Αλέξανδρος Καλαφάτης, newsbomb.gr

Shares