Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Σεπόλια: Συνελήφθη 33χρονος για βιασμό της 12χρονης

Χειροπέδες σε 33χρονο πελάτη του Ηλία Μίχου – Τι είπε στην αστυνομία

Την αποτρόπαια πράξη του ομολόγησε 33χρονος ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια.

Όπως είπε, απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής δύο άτομα προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα οι δύο άνδρες κατέθεσαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής πως είχαν συνομιλήσει με την 12χρονη – εάν ήταν όντως η 12χρονη και όχι ο Ηλίας Μίχος πίσω από την συνομιλία – ωστόσο και οι δύο νόμιζαν πως μιλούσαν με ένα κορίτσι 17 ετών και όχι με ένα 12χρονο παιδί.

Από τις φωτογραφίες που τους έδειξαν οι αστυνομικοί αναγνώρισαν ότι το κορίτσι με το οποίο συνομιλούσαν είναι η 12χρονη, ενώ και οι δύο τόνισαν πως δεν πήγαν σε κάποιο ραντεβού αλλά αρκέστηκαν σε συνομιλία.

Οι αντιφατικές κινήσεις της μητέρας της 12χρονης
Μια από τις αποκαλύψεις του τελευταίου 24ωρου, αφορά στη συμπεριφορά της μητέρας της 12χρονης η οποία παραμένει κρατούμενη και θα απολογηθεί τη Δευτέρα μετά την προθεσμία που πήρε. Η 38χρονη, λοιπόν, αρχικά παρουσιάστηκε να έχει προσεγγίσει τη σύζυγο του 53χρονου Ηλία Μίχου, προσπαθώντας να αποσπάσει χρηματικά ποσά και φέρεται να είπε πως κι αυτή επιθυμεί να μην διαλυθούν δύο οικογένειες.

Εν τέλει η αποκάλυψη της φρίκης που βίωνε η 12χρονη από τη θεία και τον θείο του παιδιού, οδήγησαν τη μητέρα στην καταγγελία. Παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε κάνει ήδη την καταγγελία, όπως λένε πληροφορίες, στα μηνύματα που αντάλλαξε με τον 53χρονο εκτόξευε απειλές για το τι θα συνέβαινε αν την έκανε.

Ο Ηλίας Μίχος από την πλευρά του παρουσιαζόταν έτοιμος να καταβάλει προσπάθεια να την πείσει να μην απευθυνθεί στις Αρχές. Μάλιστα, ανάμεσα στα οργισμένα μηνύματα της μητέρας ξεχωρίζει και ένα από τον 53χρονο που επί της ουσίας μοιάζει με απειλή προς την 38χρονη, πώς αν καταλήξει στη φυλακή πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και με την ίδια.

Ο 53χρονος στη δική του, προκλητικότατη, απολογία άλλωστε ανέφερε πως πίστευε ότι η μητέρα γνώριζε την κατάσταση και τις συνευρέσεις του με το ανήλικο παιδί της. Σε κάθε περίπτωση, όμως, καταλυτικό ρόλο έχουν παίξει οι χρηματικές ροές από τη 12χρονη προς τη μητέρα της, αλλά και το WiFi που την εμπλέκει ακόμα περισσότερο και τη βάζει σε αρκετά δύσκολη θέση.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στη σελίδα του παιδιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία είχε δημιουργήσει ο 53χρονος για να προσελκύει «πελάτες», έχει εντοπιστεί σύνδεση με το wifi στην οικία της 12χρονης. Προκαλείται, λοιπόν, η απορία για το πώς γίνεται αυτή η σύνδεση εφόσον αυτό το προφίλ το είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος. Η 12χρονη έχει πει πως έμπαινε στην εφαρμογή γιατί της ζητούσαν να αποδείξει ότι είναι αυτή και όχι κάποιος άλλος, μια άποψη που εξέφρασε και η μητέρα. Αυτή η σύνδεση φαίνεται πως είναι επιβαρυντική για τη μητέρα η οποία συνεχίζει να αρνείται την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Θυμίζουμε πως το ανήλικο παιδί σε μια από τις καταθέσεις του είχε πει ότι δεν χρησιμοποιούσε το κινητό στο σπίτι κι έπαιζε μόνο παιχνίδια σε αυτό, προκειμένου να μην καταλάβει κάτι η μητέρα της. Συνεπώς, είναι απορίας άξιον το πώς υπάρχει αυτή η σύνδεση και πιθανότατα αυτό είναι που έχει κάνει τις Αρχές να θεωρούν δεδομένη και την εμπλοκή της μητέρας στην υπόθεση.

newsbomb.gr

Shares