Τρίτη , 16 Απριλίου 2024

Σεπόλια: Στις φυλακές Τρικάλων οι κατηγορούμενοι βιαστές της 12χρονης

Αποφασίστηκε το σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο θα παραμείνουν ο Ηλίας Μίχος και ο Γιάννης Σοφιανίδης που κρίθηκαν προφυλακιστέοι για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια. Ήδη έχουν συλληφθεί ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, των οποίων μάλιστα τα στοιχεία δημοσιοποίησε η ΕΛΑΣ, αλλά και η 37χρονη μητέρα του παιδιού. Οι δύο κατηγορούμενοι από την Τετάρτη έχουν κριθεί προφυλακιστέοι και θα πάρουν τον δρόμο για τη φυλακή.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (13/10) αμφότεροι θα μεταφερθούν στις φυλακές Τρικάλων όπου και θα κρατούνται στο εξής.

Η υπόθεση, ωστόσο, μοιάζει με ένα τεράστιο κουβάρι το οποίο μόλις άρχισε να ξετυλίγεται. Πέρα από τους δύο κατηγορούμενους, που ήταν προκλητικότατοι στην απολογία τους και επέρριψαν ευθύνες στο 12χρονο παιδί χωρίς καμία ντροπή, το βάρος έχει πέσει και στη μητέρα. Η 37χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ενώ ερευνώνται όλες οι πτυχές της υπόθεσης και κατά πόσο πράγματι έχει διαπράξει το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση.

Η ΕΛ.ΑΣ. από την πλευρά της κάνει «φύλλο και φτερό» όλα τα στοιχεία της υπόθεσης. Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας ερευνούν την πιθανότητα να έχουν διαπραχθεί και άλλοι βιασμοί, με θύματα ενδεχομένως και τα ανήλικα αδέρφια της 12χρονης, αλλά και τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Εξετάζονται όλες οι επαφές που έγιναν από τον Ηλία Μίχο είτε μέσω της εφαρμογής που έκλεινε τα ραντεβού για τη 12χρονη, είτε μέσω κινητών τηλεφώνων για να εντοπιστούν επίδοξοι «πελάτες» – βιαστές του παιδιού αλλά και τυχόν συνεργοί.

Παράλληλα, διαρκώς αποκαλύπτονται και νέα στοιχεία είτε για τη δράση του 53χρονου κατηγορούμενου, είτε για αυτή της μητέρας, η οποία φαίνεται πως δρούσε ξεχωριστά από τον Ηλία Μίχο, όμως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα μόνο άμοιρη ευθυνών δεν μπορεί να θεωρηθεί…

newsbomb.gr

Shares