Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Σεπόλια: Στα ίχνη πέντε ακόμα βιαστών και του συνοδού

Σεπόλια: Το κουβάρι των αποκαλύψεων μέρα με τη μέρα ξετυλίγεται – Έρχονται νέες συλλήψεις

Η λίστα με τους παιδόφιλους αλλά και τους παιδεραστές είναι μεγάλη. Η Αστυνομία μεθοδευμένα φτάνει όλο και πιο κοντά σε καθέναν από αυτούς και όλο το πανελλήνιο ζητάει να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από τα αίσχη με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τα Σεπόλια.

Στην ΕΛΑΣ αποτελεί θέμα τιμής η διαλεύκανση της υπόθεσης το συντομότερο δυνατόν ώστε να οδηγηθούν στη φυλακή οι δράστες που χωρίς κανέναν φραγμό πλήρωναν για να βιάσουν ένα παιδί.

Σύμφωνα πληροφορίες πρόσωπο «κλειδί» από το στενό περιβάλλον του 53χρονου Ηλία Μίχου αναμένεται να κληθεί άμεσα ώστε να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης εις βάρος της αν η εισαγγελία κρίνει πως η εμπλοκή της στοιχειοθετεί πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα.

Το κουβάρι των αποκαλύψεων μπορεί μέρα με τη μέρα να ξετυλίγεται, εντούτοις, λαμβάνει χώρα μία σειρά «αλληλοκαρφωμάτων» που περιπλέκει τα πράγματα. Ο Ηλίας Μίχος κατηγορεί την 38χρονη μητέρα ότι γνώριζε, ενώ εκείνη απαντά ότι μόλις το έμαθε έπεσε από τα σύννεφα, κάτι που αποδεικνύεται από τα μηνύματα που του έστειλε: «Με κατέστρεψες, σου εμπιστεύτηκα το παιδί μου. Είσαι παιδεραστής, ανώμαλος. Δεν θα τη γλιτώσεις. Θα τα πω στη γυναίκα σου…».

Ο «Μιχάλης» και οι 5 βιαστές
Από τις καταθέσεις που έχουν λάβει οι αστυνομικοί προκύπτει εμπλοκή ενός προσώπου-μυστήριο με το όνομα «Μιχάλης». Ο άντρας αυτός φέρεται να συνόδευε το κορίτσι στα ραντεβού με τους «πελάτες» του Ηλία Μίχου, όταν ο τελευταίος δεν μπορούσε να πάει ο ίδιος.

Η δυσκολία στην έρευνα έγκειται στο γεγονός ότι κανείς δεν ξέρει εάν το όνομα «Μιχάλης» είναι πραγματικό ή πρόκειται για ψευδώνυμο. Αυτό που προκύπτει πάντως είναι ότι ο Ηλίας Μίχος φέρεται να είχε συνεργό.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν συγκεντρώσει στοιχεία και βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση πέντε «πελατών»-βιαστών από τους συνολικά 10-15 που φέρονται να βίασαν το παιδί.

Η κατάθεση της 12χρονης και οι πρώτες ταυτοποιήσεις
Η 12χρονη μέσα από τις δύο δεκασέλιδες καταθέσεις της στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων περιγράφει όλο το αρρωστημένο και εγκληματικό σχέδιο που στήσει ο 53χρονος.

Το μικρό κορίτσι, μιλώντας δύο φορές στους αστυνομικούς, περιέγραψε τη φρίκη που έζησε για περίπου 150 ημέρες. Η 12χρονη κλήθηκε να καταθέσει και τρίτη φορά, για να τη ρωτήσουν για τα ραντεβού σε οίκους ανοχής. Ωστόσο το κοριτσάκι υπέστη σοκ και δεν μπόρεσε να μιλήσει άλλο.

Προς το παρόν το κορίτσι έχει αναγνωρίσει 12 δράστες. Δύο τρεις από αυτούς μοιάζουν στον 42χρονο ενώ ένας από τους βιαστές απεικονίζεται σε σέλφι φωτογραφία σε ένα γραφείο. Ο άλλος βιαστής που αναγνώρισε είναι γύρω στα 50 και φαλακρός. Υπάρχει και ένα ακόμα άτομο με μακριά μαλλιά.

Μετά την ανάκριση από την οποία θα περάσουν οι βιαστές θα κριθεί εάν θα πρέπει να προφυλακισθούν ή αν θα αφεθούν ελεύθεροι.

 

newsbomb.gr

Shares