Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Σεπόλια – Λύτρας: Δεν κατέθεσε ο Μίχος τα χρήματα στη μητέρα

Αιτία για την κράτηση της μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια υπήρξαν εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της που φέρεται να είναι από τον 53χρονο κατηγορούμενο της υπόθεσης

Στη ΓΑΔΑ κρατείται η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια η οποία βιάστηκε δεκάδες φορές από άντρες, με το κουβάρι της υπόθεσης να συγκλονίζει όσο όλο και περισσότερα νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Η 37χρονη μητέρα έχει λάβει διορία έως τη Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί. Ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο MEGA ανέφερε επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να την ενοχοποιούν, ενώ αναφορικά με τις δύο καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό της, ο δικηγόρος αναφέρει πως φαίνεται το όνομα του αποστολέα, δεν είναι του 53χρονου και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

«Η 12χρονη έχει δώσει εξηγήσεις για το πώς έγινε η διαδικασία, ότι πήρε το ΙΒΑΝ της μητέρας και είχε στην κατοχή της, την κάρτα, το οποίο το έδωσε στον Μίχο. Αυτό έχει πει η μικρή» εξήγησε ο κ. Λύτρας.

Τα υπόλοιπα στοιχεία αφορούν μηνύματα της μητέρας προς τον 53χρονο, όπου του εξαπολύει επίθεση την ώρα που μαθαίνει το τι έχει συμβεί. «Το κατήγγειλε άμεσα η μητέρα, του είπε πως θα το μάθει όλη η γειτονιά» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Αναφορικά με όσους ήρθαν σε επαφή μέσω συνομιλιών με την ανήλικη, ο κ. Λύτρας σημείωσε πως «θα κρυφτούν πίσω από τον ισχυρισμό ότι δεν γνώριζαν την ηλικία του παιδιού».

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που πήρε η 37χρονη μητέρα από τη σύζυγο του 53χρονου, ο δικηγόρος επιβεβαίωσε την πληροφορία, εξηγώντας πως τα λεφτά αυτά δόθηκαν με πρωτοβουλία της συζύγου του κατηγορούμενου, προτού η υπόθεση βγει στη δημοσιότητα, προκειμένου να βοηθήσει τη μητέρα να πάει το παιδί στους γιατρούς.

«Αυτά τα 100 ευρώ προσφέρθηκε η ίδια να της τα δώσει, και αυτό το λέει και η μία πλευρά και η άλλη» είπε ο δικηγόρος.

Σημειώνεται πως στην κατάθεσή της η 12χρονη δεν κατηγορεί σε κανένα σημείο τη μητέρα της, αντιθέτως μάλιστα την προστατεύει. Ο κ. Λύτρας αποκάλυψε πως η 12χρονη συνεργάζεται άψογα με τις Αρχές και έχει δώσει και νεότερες πληροφορίες σχετικά με τα άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί της.

Ολοκληρώνοντας τόνισε πως «για τα άτομα που μπαίνανε σε αυτή την εφαρμογή είναι δύσκολο νομικά να αποδειχθεί εάν υπάρχει αδίκημα και τι αδίκημα».

newsbomb.gr
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares