Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022

Σεπόλια: Για τουλάχιστον 11 βιαστές μίλησε η 12χρονη στην πρώτη κατάθεσή της – Ο Μίχος τη βίαζε υπό την απειλή όπλου

Σοκάρει και εξοργίζει η πρώτη κατάθεση της 12χρονης στους αστυνομικούς.


Κόμπος στο στομάχι. Αυτό είναι που θα νιώσετε όταν διαβάσετε – αν τα καταφέρετε – αυτό το κείμενο. Το Star παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων την πρώτη κατάθεση της 12χρονης που ήταν θύμα συστηματικών βιασμών και μαστροπείας στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με ό, τι μεταδόθηκε, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος βίασε επανειλημμένα το 12χρονο παιδί, ακόμα και υπό την απειλή όπλου, ενώ της είχε φτιάξει προφίλ σε σάιτ γνωριμιών.

«Ήταν μια μέρα να πάμε κάτω στην αποθήκη. Άρχισε να με χουφτώνει, μου έπιασε τον κ@@ο. Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα και μου είπε άμα το πω θα με σκοτώσει εμένα ή την οικογένειά μου ή θα με κάνει ρεζίλι. Του είπα δεν θέλω και με απείλησε. Ήθελε να κάνουμε σεξ, με απειλούσε ότι αν δεν κάνουμε θα με σκοτώσει», είπε, ανάμεσα άλλα, η 12χρονη.

Στη συνέχεια περιέγραψε πώς ο 53χρονος τη βίαζε. «Μου έλεγε να πάμε δήθεν να μαζέψουμε κάποια πράγματα, κάποια χαρτιά από κάτω και πάνω ήταν άλλος υπάλληλος για να κρατάει το μαγαζί. Αυτός ο υπάλληλος δεν με ενόχλησε ποτέ, δεν κατάλαβε ποτέ, δεν ήξερε τι γινόταν» είπε η 12χρονη, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το Star.

Η πρώτη κατάθεση της 12χρονης

Ο Μίχος την εξέδιδε σε παιδοβιαστές
Στη συνέχεια το 12χρονο παιδί περιέγραψε πώς ο 53χρονος την εξέδιδε. «Με έβαζε να το κάνω και με άλλους. Με έβαζε να κάνω σεξ μαζί τους και να μου δίνουν λεφτά και να του τα δίνω. Μου έλεγε αν δεν το κάνω… Μου έδειχνε τα όπλα και τα μαχαίρια. Τους έβρισκε λογικά σε κάποιο site τους άνδρες, δεν ήταν φίλοι του. Είχε τον λογαριασμό μου και έστελνε εκ μέρους μου μηνύματα. Έβαζε τον αριθμό μου, μου ερχόταν ένας κωδικός και του τον έδινα. Είχε εγκαταστήσει το Viber μου στο κινητό του. Το είχα και εγώ και αυτός», εξήγησε η 12χρονη.

«Με πήγαινε αυτός στους πελάτες με το αμάξι του, εκεί στα Σεπόλια. Με όλους βρισκόμουν εκεί κοντά στο μαγαζί του Μίχου. Με άφηνε στο μετρό και περίμενα μέχρι να έρθουν. Με έντεκα άνδρες έχω βρεθεί. Με άφηναν εκεί που με παίρνανε και μετά πήγαινα στο μαγαζί του Μίχου. Δεν πήγαινα ούτε σε σπίτια ούτε σε ξενοδοχεία. Μου δίνανε τα χρήματα στο χέρι, γύρω στα 50 ευρώ και τα έδινα στον Μίχο», φέρεται να κατέθεσε η 12χρονη, σύμφωνα με το Star.

in.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares