Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Σενεγάλη – Ολλανδία 0-2: Αγχωτική πρεμιέρα

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά η Ολλανδία επικράτησε της Σενεγάλης με 2-0 για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ στο Κατάρ.


Δύσκολη ήταν η πρεμιέρα της Ολλανδίας στο Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς χρειάστηκε 84 λεπτά για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα της Σενεγάλης.

Η αφρικανική ομάδα παρά την απουσία του Μανέ, κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο και να βάλει δύσκολα στους «οράνιε». Το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο, καθώς οι δύο ομάδες έδωσαν περισσότερη έμφαση στο αμυντικό κομμάτι.

Το γκολ που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, ήρθε με τη συμπλήρωση του 84ου λεπτού. Ο Ντε Γιονγκ έκανε τη σέντρα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και ο Γκάκπο εκμεταλλευόμενος την έξοδο του Μεντί χρίστηκε σκόρερ.

Στη συνέχεια η Σενεγάλη πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης με αποτέλεσμα να αφήσει κενούς χώρους στα μετόπισθεν. Η Ολλανδία το εκμεταλλεύτηκε και στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων ζευγάρωσε τα τέρματά της.

Ο Ντεπάι έκανε το φαλτσαριστό σουτ, ο Μεντί απέκρουσε προς στιγμήν, αλλά ο Κλάασεν πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Σενεγάλη: Ε. Μεντί, Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Σισέ, Ντιαλό (62′ Γιάκομπς), Ν. Μεντί, Κουγιατέ (74′ Γκεγιέ), Γκέιγ, Ντιατά (74′ Τζάκσον), Ντιά (69′ Ντιένγκ), Σαρ.

Ολλανδία: Νόπερτ, Ντάμφρις, Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Ακέ, Μπλιντ, Μπεργκχάους (79′ Κόπμεϊνερς), Ντε Γιονγκ, Γκάκπο, Μπέργκβαϊν (79′ Κλάασεν), Γιάνσεν (62′ Ντεπάι).

Πηγή: fosonline.gr

Shares