Σάββατο , 21 Μαΐου 2022

Σεμέδο για τις δηλώσεις στην Πορτογαλία: «Ακόμη μία διαστρέβλωση»

Σεμέδο για τις δηλώσεις στην Πορτογαλία: «Ακόμη μία διαστρέβλωση»

 

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ξεκαθάρισε τα πράγματα σχετικά με τις δηλώσεις που εμφανίστηκε να κάνει στην Πορτογαλία, τονίζοντας ότι υπήρξε διαστρέβλωση όλων όσων είπε και εννοούσε σχετικά με τις υποψίες που μπορεί να είχε.


Ο Ρούμπεν Σεμέδο θέλησε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (16/1, 00.30) να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοούσε όταν μίλησε στην Πορτογαλία για το θέμα του ξυλοδαρμού του, αναφέροντας κιόλας ότι υποψιάζεται ποιος μπορεί να κρύβεται από πίσω. Έκανε λόγο στους συμπατριώτες του για επίσκεψη ανθρώπου του Ολυμπιακού και ανθρώπου της ασφάλειας του συλλόγου.

Με προσωπικό του μήνυμα στα social media ανέφερε ότι διαστρεβλώθηκαν ουσιαστικά όλα όσα είπε:

«Νιώθω υποχρεωμένος να διευκρινίσω για άλλη μία φορά όσα κοινοποιήθηκαν και ειπώθηκαν σε μία στιγμή σοκ μετά την επαίσχυντη επίθεση που δέχτηκα».

«Ο Ολυμπιακός είναι ο σύλλογος που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο και με έκανε να ξαναγεννηθώ παίκτης και άντρας. Στον Ολυμπιακό ήταν οι πρώτοι που παρείχαν βοήθεια και υποστήριξη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και ήταν πάντα δίπλα μου».

«Αυτό που είπα ήταν ότι ένας διευθυντής και ένας άνθρωπος της ασφαλείας της οικογένειας του Ολυμπιακού ήρθαν να με προειδοποιήσουν για το αρνητικό και βίαιο ρεύμα που δημιούργησαν τα ΜΜΕ γύρω από την εικόνα μου και για άλλη μία φορά οι διαστρεβλωμένες πληροφορίες πήραν λάθος δρόμο».

«Οπότε, θέλω να ηρεμήσουν οι συγγενείς μου και η οικογένεια του Ολυμπιακού και να πω ότι πάω καλά και αναρρώνω με όλη την προσοχή και την υποστήριξη της οικογένειας του Ολυμπιακού. Σε λίγο θα επιστρέψω. Αύριο έχουμε ντέρμπι και πάμε να κερδίσουμε».

Πηγή: fosonline.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares