Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022

ΣΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΛΑΓΚΑΔΑΣ!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ:”H MAKEΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”

“ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ”!!!

Σε μία συγκλονιστική ατμόσφαιρα στη καρδιά της Μακεδονίας, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προχώρησε σε μία αποκαλυπτική και από καρδιάς ομιλία!

Μη κρύβοντας την ιδιαίτερη θέρμη, που εισέπραξε από τον κατάμεστο χώρο της ομιλίας ο Κυριάκος Βελόπουλος εξέφρασε τα ιδιαίτερα συναισθήματα του για την βόρεια Ελλάδα αλλά και για την καταγωγή του, όχι από τις “αλησμόνητες” αλλά τις “αλύτρωτες” πατρίδες του ελληνισμού, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, υπήρξε, μάλιστα, λάβρος κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που λειτουργεί επιζήμια για της Πατρίδα μας, όπως στη περίπτωση των ελληνορωσικών σχέσεων, με το Μαξίμου να ακολουθεί πιστά τα εθνοκτόνα για μας κελεύσματα των Η.Π.Α.. Παράλληλα, στηλίτευσε και το μείζον ζήτημα των ελληνοτουρκικών και την επικίνδυνη πολιτική της απάθειας-απραξίας  από πλευράς Μητσοτάκη, με την Τουρκία στη πράξη να κερδίζει συνεχώς χώρο και συμμάχους, όπως στη περίπτωση της Σουηδίας και της άρσης όπλων προς τη γείτονα χώρα.

Επιπλέον, ο Κυριάκος Βελόπουλος, τονίζοντας ότι δεν τίθεται ζήτημα συνεργασίας με κανέναν απολύτως, υπενθύμισε τις προειδοποιήσεις στις οποίες είχε προβεί εδώ και δύο χρόνια για τον ενεργειακό-οικονομικό “Αρμαγεδδώνα“, που βιώνουμε τώρα, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το τι έπεται πλέον στη συνέχεια.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, υπήρξε αποκαλυπτικός για τους κυβερνητικούς νόμους περί κλοπής πολιτικού χρήματος, για την ρόλο της Ε.Υ.Π. για το σχέδιο αντικατάστασης των Ελλήνων από παρανόμους μετανάστες, το οποίο επικροτούν κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ.

Αφοπλιστικός επίσης, ήταν ο Κυριάκος Βελόπουλος σχετικά και με το ζήτημα των υγειονομικών σε αναστολή, τους οποίους ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ και θα ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!

Ιδού η συγκλονιστική ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου:

https://fb.watch/fSULD6m85D/

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares