Πέμπτη , 22 Φεβρουαρίου 2024
Τελευταία Νέα

Σεισμός Συρίας-Τουρκίας: Εικόνα ΣΟΚ με πεταμένα όσα οι πολίτες έδωσαν για τους σεισμόπληκτους

«Σκουπιδότοπο κατάντησε το Κέντρο Logistics με παρατημένη τη βοήθεια των πολιτών για τους σεισμόπληκτους», καταγγέλει η «Δύναμη Ζωής» της Ρ.Δούρου, τη διοίκηση Πατούλη.

Σε ανακοίνωση της αναφέρει:

Σε σκουπιδότοπο έχει μετατρέψει το Κέντρο Logistics η Διοίκηση Πατούλη, δείχνοντας έτσι έμπρακτα αφενός το πώς εννοεί την αλληλεγγύη προς τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας. Και αφετέρου το πώς αντιλαμβάνεται την λειτουργία του Κέντρου – προφανώς ως … ντεκόρ για φωτογραφίες. Όμως οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι η θλιβερή πραγματικότητα και αυτή είναι ντροπιαστική. Και είναι έργο με την υπογραφή του κ. Πατούλη. Είδη ρουχισμού, βρεφικές πάνες, γάλατα μακράς διαρκείας και άλλα είδη, πεταμένα όπως – όπως έξω από το Κέντρο Logistics, το κρίσιμο και δοκιμασμένο εργαλείο αλληλεγγύης και αρωγής που όμως η Διοίκηση έχει εγκαταλείψει εδώ και τέσσερα χρόνια.

 

Μια δομή αλληλεγγύης που αρχικά ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2016 για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού/προσφυγικού φαινομένου, ενώ αργότερα προσέφερε αρωγή στις κοινωνικές δομές σε επίπεδο Δήμων, Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας, Κέντρων φιλοξενίας ηλικιωμένων και είναι αναγνωρισμένο ως “καλή πρακτική” από το Κογκρέσο των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ψιλά γράμματα, για τη Διοίκηση Πατούλη αφού δεν προσφέρεται για απευθείας αναθέσεις και έχει εγκαταλειφθεί …

Η Διοίκηση Πατούλη οφείλει άμεσα να δώσει απαντήσεις – όχι στη Δύναμη Ζωής αλλά στους πολίτες.

 

militaire.gr

Shares