Τρίτη , 19 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

“Σεισμός” στην Βουλή με Βελόπουλο: Παρακολουθούν τα κινητά όλων μας ακόμα και του πρωθυπουργού και εμπλέκονται οι Γερμανοί…

Παρέμβαση από το βήμα της Βουλής έκανε ο Πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος αναφερόμενος σε καίρια θέματα όπως Ελληνοτουρκικά,Γερμανία ,την πρόκληση του αεροσκάφους  με τον Νίκο Δένδια και τέλος αναφέρθηκε στην πρόταση της Ελληνικής λύσης για οπλοκατοχή

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ζωντανά την ομιλία του Κ.Βελόπουλου στη Βουλή

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

 

Σεισμός στην Βουλή με Βελόπουλο: Παρακολουθούν τα κινητά όλων μας ακόμα και του πρωθυπουργού και εμπλέκονται οι Γερμανοί!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

 

 

Άφωνο το κοινοβούλιο με Βελόπουλο: Τουρκοκύπριος δάσκαλος καταγγέλλει εισβολή και γενοκτονία εις βάρος των Κυπρίων!

Άφωνο το κοινοβούλιο με Βελόπουλο: Τουρκοκύπριος δάσκαλος καταγγέλλει εισβολή και γενοκτονία εις βάρος των Κυπρίων!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

 

Το σκάνδαλο της Πίτσος στη Βουλή έφερε μόνο ο Κυριάκος Βελόπουλος: Την στείλατε στην Τουρκία για να καλύψετε την Siemens

Το σκάνδαλο της Πίτσος στη Βουλή έφερε μόνο ο Κυριάκος Βελόπουλος: Την στείλατε στην Τουρκία για να καλύψετε την Siemens

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

 

Κραυγή Βελόπουλου στο ελληνικό κοινοβούλιο: Κάνετε έγκλημα με ΛΑΡΚΟ! Αντί για επένδυση, ξεπούλημα!

Κραυγή Βελόπουλου στο ελληνικό κοινοβούλιο: Κάνετε έγκλημα με ΛΑΡΚΟ! Αντί για επένδυση, ξεπούλημα!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

 

Χαμός στη Βουλή με Βελόπουλο και Χατζηδάκη: Μου θυμίζετε τον Γκιωνάκη, με ένα τάληρο τα δίνετε όλα!

Χαμός στη Βουλή με Βελόπουλο και Χατζηδάκη: Μου θυμίζετε τον Γκιωνάκη, με ένα τάληρο τα δίνετε όλα!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

 

Ενσωματωμένη εικόνα
ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020
ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/904 σχετικά με τη μείωση των επιπτώσεων ορισμένων πλαστικών προϊόντων στο περιβάλλον».

Μερικά πράγματα παρερμηνεύονται, όμως εμάς η γραμμή μας είναι ξεκάθαρη. Εμείς λοιπόν υποστηρίζουμε ότι όταν τίθεται θέμα άρσης ασυλίας κάποιοι βουλευτή τότε αυτός θα πρέπει να πηγαίνει στο φυσικό δικαστήριο. Από εμάς δεν θα υπάρχει ούτε συναδελφική αλληλεγγύη σε ένα τέτοιο θέμα. Και χωρίς να μεμφόμαστε κανέναν, λέμε ότι όσοι δεν θέλουν άρση ασυλίας είτε είναι ένοχοι είτε δεν εμπιστεύονται την δικαιοσύνη.

Και για να περάσω στα υπόλοιπα, σήμερα ανακοινώθηκε από την COSMOTE ότι παρακολουθούσαν τα κινητά μας τηλέφωνα. Έβγαλε γι’ αυτό επίσημη ανακοίνωση η COSMOTE Α.Ε.. Από τα κανάλια βέβαια δεν θα ακούσουμε τίποτα, γιατί είναι μεγάλα τα ποσά που διακινούνται μέσω των διαφημίσεων, άρα οι μεγαλο-καναλάρχες δεν θα πουν τίποτα. Όμως σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είχε ήδη παραιτηθεί ο υπουργός επικοινωνιών. Γιατί πίσω από την COSMOTE βρίσκονται οι «φίλοι» μας οι Γερμανοί. Σήμερα στην εταιρεία Φιν Φίσερ πραγματοποιήθηκε έφοδος και αποκαλύφθηκε ότι είχαν δώσει το λογισμικό των υποκλοπών σε τουρκική εταιρεία! Όμως οι συμπτώσεις είναι πολλές και εδώ μέσα δεν είδα κανέναν να προσπαθεί να δείξει λίγη ευαισθησία, ιδιαιτέρως όταν μιλάμε για το κινητό τηλέφωνο του πρωθυπουργού. Γιατί αυτό αφορά την ασφάλεια του κράτους, την ασφάλεια της πατρίδας.

Να πάω και στην Τουρκία, με την οποία έχω πολλά ανοικτά θέματα. Περίμενα από τον υπουργό εξωτερικών, τον κ. Δένδια, να τηλεφωνήσει στον γραμματέα της Ένωσης Τουρκοκυπρίων Δασκάλων, να τον καλέσει να έρθει στην Αθήνα, και να τον πάει στην συνεδρίαση των εταίρων μας στην ΕΕ για να μιλήσει. Ξέρετε τι είπε αυτός; είπε ότι τα κατεχόμενα της Κύπρο αποτελούν τόπο εισβολής της Τουρκίας, ότι η Τουρκία εφαρμόζει εκεί αναίμακτη γενοκτονία σε βάρος των Τουρκοκυπρίων, ότι πέτυχαν να αλλάξουν την δημογραφική δομή της περιοχής και ότι πέτυχαν οι Τούρκοι να μετέχουν σε συνομιλίες εξ ονόματος των Τουρκοκυπυρίων. Αυτά τα λέει ο ίδιος. Αν όμως υπήρχε σοβαρή πολιτική από τους διπλωμάτες μας, θα έπρεπε να πάει ο ίδιος ο δάσκαλος και να μιλήσει στην ΕΕ και ας μην μιλήσει ούτε ο πρωθυπουργός ούτε υπουργός ούτε κανένας.

Προηγουμένως ο κ. Κουτσούμπας μίλησε για τον Μαυρογιαλούρο, αναφερόμενος στην κυβέρνηση. Εμένα η κυβέρνηση μου θυμίζει τον Γκιωνάκη, στην ταινία «Ο Γιάννης τα’κανε Θάλασσα», όπου ήταν πίσω από έναν πάγκο και πουλούσε προϊόντα προς 5 δραχμές το ένα, έπρεπε για κάθε προϊόν που πουλούσε να πάρει 5 δραχμές και αυτός τα πούλησε όλα για ένα τάληρο. Αυτό κάνετε και εσείς. Τα ξεπουλάτε όλα για ένα τάληρο. Απόδειξη είναι η αποβιομηχανοποίηση και η απομάκρυνση της PITSOS. Στην περίπτωση αυτή οι Γερμανοί ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν επένδυση και τελικά εσείς ρίχνετε την ευθύνη στον Δήμαρχο Κερατσινίου, που δεν απαίτησε από τη SIEMENS, που έχει σχέση με την PITSOS, να κάνει την επένδυση των 250 εκατ. ευρώ. Και τελικά μια εταιρεία 155 ετών, με παραγωγή 2.000 προϊόντων καθημερινά, έφυγε. Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει βούληση από την κυβέρνηση να δώσει ό,τι πρέπει υπέρ της οικονομικής ανάπτυξης.

Πάμε στη Λάρκο. Αγωνίστηκα, φώναζα το 2007, το 2008, το 2009, για τον ορυκτό πλούτο της χώρας. Το νικέλιο είναι στρατηγικό ορυκτό. Η Λάρκο παράγει νικέλιο και κοβάλτιο. Εσείς διατείνεστε ότι είστε μια πράσινη κυβέρνηση, πήγατε στην Κοζάνη κλείσατε τα εργοστάσια του λιγνίτη επειδή είστε πράσινοι. Μοστράρατε εδώ και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και κλείνετε τη Λάρκο, και σταματάτε την εξόρυξη κοβαλτίου, που είναι απαραίτητο για τις μπαταρίες. Ο πρωτογενής τομέας δεν αφορά μόνο τους αγρότες αλλά και την εξόρυξη ορυκτών. Μιλάμε για πρωτογενές υλικό που το έχουμε και το ξεπουλάμε. Αντί να δώσουμε την δυνατότητα στη Λάρκο να το εξορύξει, να το μεταποιήσει και να το εξαγάγει εμείς θα κάνουμε εισαγωγή. Κύριοι κάνετε λάθη. Όταν έχει κανείς το πρωτογενές υλικό είναι εύκολη η μεταποίηση. Επομένως αυτό μας δείχνει ότι δεν έχετε σχέδιο. Εσείς επιλέγετε να ξεπουλήσετε κάτι που έχει υπεραξία. Ουσιαστικά ξεπουλάτε έναν θησαυρό.

Μιλάτε για επενδύσεις και τομόνο που μας ήρθε ήταν η Microsoft. Εγώ σας καλώ να πάτε στην Κοζάνη, να πάτε στη Λάρκο και να μιλήσετε σε όσους εργάζονται εκεί, οι οποίοι θα μείνουν άνεργοι. Είναι εγκληματικό αυτό που κάνετε, γιατί η ανεργία δημιουργεί φτώχεια και η φτώχει οδηγεί στη βία. Στήνετε ανεμογεννήτριες και φτιάχνετε καζίνο, αντί να κάνετε πραγματικές επενδύσεις. Και σας λέω: Θα θρηνήσουμε θύματα. Αυτό που κάνετε δεν είναι παραγωγή πλούτου αλλά αφαίμαξη πλούτου. Μία ή και 100 ανεμογεννήτριες χρειάζονται έναν φύλακα. Μιλάμε για μία θέση εργασίας. Δεν είναι λύση λοιπόν για τη χώρα που χρειάζεται χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Πάμε στην Κέρκυρα, όπου υπάρχει έναν ιχθυοκαλλιεργητής, λέγεται Λοβέρδος, και αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει μία εργασία πάνω στη χρήση της φορμόλης στις ιχθυοκαλλιέργειες. Και εξ αιτίας αυτού τον άνθρωπο τον έχουν κυνηγήσει άσχημα. Γιατί είπε την αλήθεια. Στην Αμερική έχει απαγορευτεί η χρήση της φορμόλης γιατί προκαλεί καρκίνο και εμείς εδώ την επιτρέπουμε και μας ταΐζετε ψάρια με φορμόλη και ουσιαστικά μας ταΐζετε καρκίνο. Και όχι μόνο επιτρέπετε την χρήση της, αλλά δεν έχει γίνει και κανένας έλεγχος από το 2009. Μιλάμε για τέρατα, για μεταλλαγμένα. Και ο άνθρωπος αυτός παλεύει μόνος του για την υγεία τη δική μας και δεν παλεύει το κράτος. Δεν λέω είναι μεγάλα τα συμφέροντα, αλλά  πρέπει να τα ξεπεράσουμε.

Σε ό,τι αφορά τις τουρκικές προκλήσεις. Με θλίψη μου άκουσα υπουργό να λέει ότι η τουρκικές navtex δεν είναι πρόβλημα! Μα οι navtex όταν εκδίδονται αυτό σημαίνει ότι γίνεται χρήση πραγματικών πυρών. Τα 12 ναυτικά μίλια είναι η εθνική κυριαρχία μας, είναι διεθνές δικαίωμά μας και δεν μπορεί να βγαίνουν οι υπουργοί και να λέτε ότι από τα 6 ναυτικά μίλια και πέρα δεν έχουμε πρόβλημα. Οι Τούρκοι άνοιξαν τα Βαρώσια και η Ελλάδα ήταν απούσα από την Κύπρο. Την αφήσαμε μόνη της. Δεν μιλάμε, δεν συζητάμε, δεν στηρίζουμε. Και σήμερα βγήκε το ΚΑNUNI, το οποίο είναι γεωτρύπανο και θα τρυπήσει στο Καστελλόριζο. Και φωνάζω εδώ και μήνες, αλλά εσείς επιμένετε να λέτε ψέμματα. Σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών δεν μπορούσε επί 20 λεπτά να περάσει πάνω από την Τουρκία με το αεροπλάνο, γιατί το απαγόρευαν οι Τούρκοι και εσείς με τα ψέμματα που λέτε νομίζετε ότι θα μπορείτε να ξεγελάτε τον κόσμο για πάντα. Η κυβέρνηση δικαιολογεί την παρουσία του ORUC REIS όλο αυτόν τον καιρό στο Αιγαίο. Στην αρχή έλεγε ότι το ORUC REIS δεν θα τολμήσει να πάει κάτω από την Κρήτη, μετά είπε ότι το παρέσυρε ο άνεμος, μετά ότι έφυγαν τα καλώδια, μετά είπε ότι μπήκε το ORUC REIS αλλά ότι δεν πόντισε καλώδια, ύστερα ότι πόντισε τα καλώδια αλλά ότι δεν κάνει έρευνες, μετά ότι κάνει έρευνες αλλά σε αμφισβητούμενη περιοχή και μόλις έφυγε το ORUC REIS φωνάζετε: Νικήσαμε!

Δεν μας λέτε αν υπάρχουν κόκκινες γραμμές και ποιες είναι αυτές. Έχουμε το βέτο, το μεγαλύτερο διπλωματικό όπλο και δεν το χρησιμοποιούμε. Το έχουμε απενεργοποιήσει. Και απειλεί με βέτο μόνη της η Κύπρος και εμείς δεν την στηρίζουμε. Αναρωτιέμαι γιατί το κάνετε αυτό. Εκτός και αν το ORUC REIS ήρθε στα χωρικά μας ύδατα για να φορτώσει την PITSOS και να την πάει στην Τουρκία.

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη η θέση του πρωθυπουργού, είναι δύσκολες οι στιγμές, αλλά είμαστε κοντά σε έναν πόλεμο. Δεν ακούσαμε τίποτα για νόμιμη άμυνα, δεν ακούσαμε τίποτα για νηοψίες στα τουρκικά πλοία που έρχονται στα ύδατά μας. Δεν μπορεί να βγαίνει ο πρωθυπουργός για ψύλλου πήδημα και να κάνει διαγγέλματα και τώρα που έχουμε πρόβλημα να μην βγαίνει να πει κάτι. Δεν προχωρήσατε ούτε σε ενεργοποίηση του άρθρου 42 της ΕΕ περί συλλογικής άμυνας, δεν κάνετε εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα, δεν απαιτείτε από την Γερμανία να μην πουλά όπλα στους Τούρκους. Εμείς σήμερα καταθέσαμε ερώτηση στην Ευρωβουλή, προκειμένου να μην πουληθούν 6 υποβρύχια στην Τουρκία από την Γερμανία. Το πλεονέκτημα που είχαμε με την αγορά των υποβρυχίων που έκανε τότε το ΠΑΣΟΚ σήμερα το χάνουμε. Χθες ενημέρωσα το πρωθυπουργικό γραφείο ότι η Νότια Κορέα αποσύρει τα ελικόπτερα Black Hawk. Είναι 100 ελικόπτερα, ελαφρώς μεταχειρισμένα που τα δίνει σχεδόν δωρεάν. Ας τα πάρουμε, όπως σας είπα τότε για τα RAFALE και τα αγοράζετε μετά από 2 μήνες.

Μην περιμένετε από την Γερμανία να μας στηρίξει. Ήρθε εδώ ο Μάας ο οποίος είπε ότι παρά τις προκλήσεις της Τουρκίας χρειάζεται διάλογος. Και με ενόχλησε η Deutche Welle, η οποία σε δημοσίευμά της λέει ότι η Ελληνική κυβέρνηση λέει ψέμματα και ότι ποτέ δεν απαίτησε να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία. Περιμένω από τον κ. Πέτσα να το διαψεύσει. Εδώ καταθέτω και τα πρακτικά. Εκτός αν έχετε συμφωνήσει σε κάτι. Να μας το πείτε. Γιατί δεν υπάρχει διάψευση.

Οι Γερμανοί δεν πρόκειται να τιμωρήσουν τους Τούρκους. Εδώ και δύο αιώνες η Τουρκία και η Γεμανία είναι αδελφές χώρες. Η ηγεσία της Γερμανίας είναι φιλοτουρκική και ξέρετε γιατί; Ακούστε: υπάρχουν 80.000 γερμανοτουρκικές εταιρείες που δουλεύουν σήμερα στη Γερμανία, οι οποίες απασχολούν 500.000 εργάτες, έχουν ετήσιο τζίρο 52 δις ευρώ. Ακόμα, η Γερμανία έχει 3 ευρωβουλευτές τουρκικής καταγωγής, έχει πολλούς άλλους περιφερειακούς βουλευτές τουρκικής καταγωγής, 5 εκατ. Τούρκου ψηφοφόροι ψηφίζουν στην Γερμανία. Ακόμα, καμμία κυβέρνηση δεν κατήγγειλε το δημοσιεύμα των New York Times, που λέει ότι η Τουρκία βγάζει λεφτά από την στρατολόγηση τζιχαντιστών, τους οποίους στέλνει σε χώρες όπως Λιβύη, Συρία, Ιράκ, κλπ και πληρώνεται σε πετρέλαιο ή χρυσό.

Μέσα σε αυτή την κατάσταση λοιπόν η επιλογή του κ. Ντόκου στη θέση του συμβούλου εθνικής ασφαλείας δεν είναι σοβαρή. Γιατί, να σας θυμίσω, ο κ. Ντόκος είναι υπέρ της συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο. Είχε πει χαρακτηριστικά: «Ακομα και συνεκμετάλλευση θα μπορούσε να συζητηθεί». Αυτή είναι η δήλωση του κ. Ντόκου. Και εσείς δεν τηρείτε ούτε τα προσχήματα.

Σήμερα βγήκαν στον δρόμο εργαζόμενοι και διαμαρτυρήθηκαν. Και έκαναν πολύ καλά. Όμως εγώ και πάλι θα επιμείνω: Γιατί λοιπόν απαγορεύετε τις παρελάσεις; Γιατί ό,τι έχει σχέση με την ιδεολογία δεν απαγορεύεται (και πολύ καλά κάνει και δεν απαγορεύεται) και ο,τιδήποτε αφορά το εθνικό ή θρησκευτικό αίσθημα απαγορεύεται; Γελάει ο κόσμος με αυτά που κάνετε. Έξω υποτίθεται ότι κυκλοφορεί κορωναϊός, αλλά ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει διαδήλωση, να μετέχει σε συγκεντρώσεις, όμως εάν θέλει να πάει σε παρέλαση ή στην εκκλησία δεν μπορεί!

Να πάμε και στην Χρυσή Αυγή. Να σας πω ότι και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέτε την αλήθεια. Με τον ποινικό κώδικα που έχετε ψηφίσει ακούστε ποιοι κυκλοφορούν ελεύθεροι: Ιωάννης Μπεκρής βιαστής του Πειραιά, Χρήστος και Γεράσιμος Τσάκαλος μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς, Βασίλης ΣΤεφανάκος κακοποιός, Δημήτρης Ασπιώτης βιαστής της Κέρκυρας, Νίκος Σειραγάκης παιδεραστής, Αριστείδης Φλώρος της ENERGA, Βίκυ Σταμάτη και πολλοί άλλοι. Η ΝΔ έκανε ειδικό νόμο με τον οποίο έδωσε ασυλία στους Τραπεζίτες γιατί η δίωξη είναι κατ’ έγκληση και όχι αυτεπάγγελτη. Και τα λέω αυτά για να καταλάβετε ότι κάποιοι εδώ μέσα νομοθετούν στο πόδι. Είμαστε ένα έθνος που δεν γνωρίζουμε πώς, για ποιο λόγο, πέθαναν ο Καραϊσκάκης, ο Καποδίστριας, ο Παύλος Μελάς, ο Μεταξάς, ο Κορυζής, ο Χριστόδουλος. Ακόμα το ψάχνουν. Ε, λοιπόν, με ένα τέτοιο κράτος το παρακράτος θα συνεχίσει να λειτουργεί.

Και φοβάμαι ότι με τα λάθη που κάνει ο πρωθυπουργός και η παρέα του, θα έχουμε μια νέα Συμφωνία των Πρεσπών, μία νέα ατυχή συμφωνία, που όμως στην πραγματικότητα θα είναι προδοσία και ακρωτηριασμός της Ελλάδας. Και κλείνοντας να σας πω το εξής: Ξέρετε ότι έχει απαγορευτεί η ανακοίνωση των παραβιάσεων του εναερίου χώρου μας; Γιατί συμφωνήσατε με το ΝΑΤΟ να μην πετούν τα αεροσκάφη μας. Πού; Πάνω από τη Χίο, τη  Σάμο, τη Λέσβο. Δηλαδή πάνω από το σπίτι μας! Δώσατε εντολή να σταματήσουν οι αναχαιτίσεις!

Κραυγή Βελόπουλου στο ελληνικό κοινοβούλιο: Κάνετε έγκλημα με ΛΑΡΚΟ! Αντί για επένδυση, ξεπούλημα!

Κραυγή Βελόπουλου στο ελληνικό κοινοβούλιο: Κάνετε έγκλημα με ΛΑΡΚΟ! Αντί για επένδυση, ξεπούλημα!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

Βελόπουλος: Διαπράττεται έγκλημα κατά της Ελλάδος, Κλείνετε βιομηχανίες, και ανοίγετε καζίνο. Θα θρηνήσουμε θύματα!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

Αποκάλυψη-σοκ του Βελόπουλου στο κοινοβούλιο: Τρώμε φορμόλη και τέρατα

Αποκάλυψη-σοκ του Βελόπουλου στο κοινοβούλιο: Τρώμε φορμόλη και τέρατα

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

Άγριο ράπισμα του Βελόπουλου στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά: Κόψατε την εθνική κυριαρχία!

Άγριο ράπισμα του Βελόπουλου στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά: Κόψατε την εθνική κυριαρχία!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

Ξεφτίλισε την κυβέρνηση ο Βελόπουλος για τις παλινωδίες με το Όρουτς Ρέις

Ξεφτίλισε την κυβέρνηση ο Βελόπουλος για τις παλινωδίες με το Όρουτς Ρέις

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

Άνω κάτω η Βουλή με Βελόπουλο: Γιατί κάνουμε τις πάπιες και δεν χρησιμοποιούμε ποτέ το βέτο!

Άνω κάτω η Βουλή με Βελόπουλο: Γιατί κάνουμε τις πάπιες και δεν χρησιμοποιούμε ποτέ το βέτο!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

Μόνο Βελόπουλος παρουσίασε προτάσεις άμυνας της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία: Απαιτήστε να μην παραδοθούν τα γερμανικά υποβρύχια στην Τουρκία! Νηοψία και βύθιση τώρα!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

Πρόταση βόμβα Βελόπουλου σε Μητσοτάκη: Πάρτε τα Black Hawk από την Ν. Κορέα!

Πρόταση βόμβα Βελόπουλου σε Μητσοτάκη: Πάρτε τα Black Hawk από την Ν. Κορέα!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

Αλήθειες που σπάνε κόκαλα από τον Βελόπουλο στη Βουλή: Δύο αιώνες η Τουρκία με τη Γερμανία είναι αδερφές χώρες!

Αλήθειες που σπάνε κόκαλα από τον Βελόπουλο στη Βουλή: Δύο αιώνες η Τουρκία με τη Γερμανία είναι αδερφές χώρες!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

Άφωνο το κοινοβούλιο με Βελόπουλο: Η Τουρκία πουλάει τζιχαντιστές και παίρνει πετρέλαιο!

Άφωνο το κοινοβούλιο με Βελόπουλο: Η Τουρκία πουλάει τζιχαντιστές και παίρνει πετρέλαιο!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

Αποδόμησε Ντόκο και Μητσοτάκη ο Βελόπουλος: Δεν είναι σοβαρή επιλογή!

Αποδόμησε Ντόκο και Μητσοτάκη ο Βελόπουλος: Δεν είναι σοβαρή επιλογή!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

Ράπισμα Βελόπουλός την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Ελεύθερες οι συγκεντρώσεις αλλά όχι οι παρελάσεις! Γελάει ο κόσμος!

Ράπισμα Βελόπουλου στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: Ελεύθερες οι συγκεντρώσεις αλλά όχι οι παρελάσεις! Γελάει ο κόσμος!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

Ξεμπρόστιασε το σάπιο σύστημα ο Βελόπουλος: Με τον ποινικό κώδικα ξεπλύνατε παιδεραστές, βιαστές, τρομοκράτες και τραπεζίτες!

Ξεμπρόστιασε το σάπιο σύστημα ο Βελόπουλος: Με τον ποινικό κώδικα ξεπλύνατε παιδεραστές, βιαστές, τρομοκράτες και τραπεζίτες!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

Άφωνο το κοινοβούλιο με Βελόπουλο: Υπάρχει μόνο μία ιδεολογία και αυτή είναι ο ελληνισμός!

Άφωνο το κοινοβούλιο με Βελόπουλο: Υπάρχει μόνο μία ιδεολογία και αυτή είναι ο ελληνισμός!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

BOMBA Βελόπουλου στη Βουλή: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ γιατί οι Τούρκοι έστειλαν το Oρουτς Ρέις στην Ελλάδα με απίστευτο τρόπο…

BOMBA Βελόπουλου στη Βουλή: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ γιατί οι Τούρκοι έστειλαν το Oρουτς Ρέις στην Ελλάδα με απίστευτο τρόπο…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 15. Oktober 2020

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares