Τετάρτη , 17 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Σεισμός στην Αλεξανδρούπολη από την ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου!

Θερμά υποδέχτηκαν οι Ακρίτες της Θράκης τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος και τόνωσε περεταίρω το ηθικό τους με την φλογερή ομιλία του, αλλά και παρουσιάζοντας το διακριτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης για τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους Έλληνες.

“Δεν υπάρχει κράτος να επιβάλλει νομοθεσία. Το είδαμε στην Χαλκιδική, βρώμισαν τον τόπο, τον τόπο του Αριστοτέλη, τον τόπο που περπάτησε, μεγαλούργησε ο δάσκαλος του Μ. Αλεξάνδρου, τον έκαναν κρανίου τόπο! ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ”, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, διαβεβαιώνοντας τους Ακρίτες, ότι όταν αναλάβει την διακυβέρνηση αυτού του τόπου, θα δοθεί αγώνας για την διεκδίκηση της αξιοπρέπειας του Έλληνα, που πρόσβαλλαν οι παλιές και νέες ηγεσίες μακροπρόθεσμα.

Ο λόγος του ξεκίνησε με το Τουρκικό και “πιάνοντας” το πρόσφατο περιστατικό με τον Έλληνα “κατάσκοπο” να είχε συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές, αλλά ο κ. Βελόπουλος ισχυρίστηκε ότι εκείνος δεν είναι κατάσκοπος. Κατόπιν, καταδίκασε τον νέο όρο περί “τουρκοαιγαίο”, συλλογιζόμενος ότι αυτό είναι ακόμα ένα βήμα προς την συνεκμετάλλευση, με αφορμή την επιμονή του πρωθυπουργού να θέλει να επανασυνδέσει επικοινωνίες με τον Ερντογάν. “Διάλογο με τρομοκράτη, διάλογο με σφαγέα, με σοβινιστή, με μιλιταριστή, με ακραίο κύκλο, ο οποίος δρα και λειτουργεί στη Τουρκία, οι Έλληνες ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟ!”, δήλωσε.

Κατέκρινε τους “συμμάχους” της Ελλάδος που αποδοκιμάζουν την πολιτιστική της κληρονομιά και την νοημοσύνη, οι οποίοι επιμένουν ότι είναι σύμμαχοί μας, αλλά αποκαλούν τα Σκόπια “Μακεδονία”, ενώ οι Αμερικανοί να χαϊδεύουν τα αυτιά της Τουρκίας λόγω των βάσεων που διακατέχουν. Ο κ. Βελόπουλος ερώτησε το κοινό: “Τι κερδίζει η Ελλάδα”, αν εναντιωθεί η Ελλάδα κατά της Ρωσίας. Επωφεληθήκαμε, τώρα με την αύξηση των τιμών και διακοπής σχέσεων με τους ομόδοξους;

 

“Η κυόμενη λάσπη”

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, κάνοντας επίκληση στην αυθεντία του Ηρόδοτου, τόνισε ότι από πάντα υπήρχαν πετρέλαια στην Ελλάδα και ορυκτό πλούτο, αλλά η κυβέρνηση δεν παίρνει πρωτοβουλίες για να αντιμετωπιστεί με αυτόν τον τρόπο η ακρίβεια και η ανεργία.

 

Ύστερα ανέλυσε άλλα επίκαιρα θέματα διεθνοπολιτικού και πολιτικοοικονομικού τύπου, αναφερόμενος παράλληλα και στις εναλλακτικές προτάσεις που κατέχει η Ελληνική Λύση.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares