Παρασκευή , 21 Ιουνίου 2024

Σεισμός στη Φυλή: Ξέσπασε ο Άκης Τσελέντης

Ο κ. Τσελέντης σε ανάρτησή του στο Facebook κάνει μεταξύ άλλων λόγο για «σεισμολογικό παραλογισμό»

Ξέσπασε ο Άκης Τσελέντης με αφορμή τον σεισμό 2,9 βαθμών Ρίχτερ που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στη Φυλή και έγινε αισθητός σε όλη την Αττική.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 3 χιλιόμετρα ανατολικά -βορειονατολικά της Φυλής και το εστιακό βάθος στα 11,2 χιλιόμετρα.

Ο κ. Τσελέντης σε ανάρτησή του στο Facebook κάνει μεταξύ άλλων λόγο για «σεισμολογικό παραλογισμό» τονίζοντας πως δεν γίνεται να «ασχολούνται οι πάντες με έναν σεισμό 2,9 Ρίχτερ και με μεγαλύτερους να μην ασχολείται κανείς». Υπογράμμισε επίσης πως σημαντικοί είναι όλοι οι κάτοικοι της Ελλάδας και όχι μόνο της Αττικής.

Τι έγραψε στην ανάρτησή του για τον σεισμό ο Άκης Τσελέντης

«Σεισμολογικός παραλογισμός».

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ 2,9R ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

»Θα έχετε παρατηρήσει ότι τώρα το Καλοκαίρι αποφεύγω να βγαίνω δημόσια και να σχολιάζω σεισμούς που δεν είναι σημαντικοί. Πρώτα από όλα σέβομαι το τουρισμό μετά τι να βγω να πω; Το γνωστό ποίημα μάλλον είναι ο κυρίως αλλά να περιμένουν κλπ κλπ για να φανώ στα ΜΜΕ; Έτσι και σήμερα είχαμε ένα ΑΣΗΜΑΝΤΟ σεισμό 2,9R στη περιοχή Φυλής και Άνω Λιοσίων και βρόντηξαν και άστραψαν τα blog και οι ηλεκτρονικές σελίδες ενημέρωσης. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ! (**) Βγήκε ήδη ένας σεισμοτηλεαστέρας να σας πει τι; Τα αυτονόητα;».

newsbomb

Shares