Παρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Σεισμός – Σάμος: Ένα μήνα μετά, στο έλεος του Θεού οι Σαμιώτες! ΑΦΑΝΤΗ η κυβέρνηση της ΝΔ – Τους “ξέχασαν”

Άφησαν τους Σαμιώτες στο έλεος του Θεού…

Ένα μόλις μήνα μετά το φονικό σεισμό στη Σάμο την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εγκατέλειψε τους σαμιώτες.

Οι αποζημιώσεις δίνονται με το… “σταγονόμετρο” και οι κατεδαφίσεις εκκρεμούν.

Το νησί της Σάμου εκτός από το ότι είχε να αντιμετωπίσει το βραχνά του λαθρομεταναστευτικού, μόλις ένα μήνα πριν βρέθηκε αντιμέτωπο με το φονικό εγκέλαδο ο οποίος δημιούργησε ανεπανόρθωτες ζημιές στο νησί με τους κατοίκους να χάνουν τις περιουσίες τους,τους κόπους μιας ζωής και να ελπίζουν μόνο στη βοήθεια του Θεού.

Μετά και το θάνατο των δύο νεαρών μαθητών που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έσπασε για να συμπαρασταθεί στους κατοίκους του νησιού για να παρακολουθήσει από κοντά τις ανεπανόρθωτες ζημιές που υπέστη η Σάμος…

…και αυτό ήταν όλο!

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας άφησε τη Σάμο και τους Σαμιώτες στο έλεος του Θεού!

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κυριάκος Βελόπουλος δεν θα μπορούσε να αφήσει Ασχολίαστο το γεγονός της εγκατάλειψης των πληγέντων της Σάμου από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τα εξής:

«Πήγε ο πρωθυπουργός,πήγε η κουστωδία,πήγαν οι επίσημοι και αφήσαν του Σαμιώτες στο έλεος του Θεού. Εάν ήταν λαθρομετανάστες θα τα έφτιαχναν όλα τέλεια. Ακόμη και το ντουβάρι που σκότωσε τα δύο νεαρά παιδιά δεν το γκρέμισαν.»

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares