Τετάρτη , 22 Μαρτίου 2023

Σεισμό προκάλεσε ο Κ. Βελόπουλος – Και βραχιολάκια και φυλακή και δήμευση περιουσίας των ενόχων για τα Τέμπη

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στην τραγωδία στα Τέμπη και στις ποινές που πρέπει να αποδοθούν στους υπεύθυνους η Ελληνική λύση ζητάει και βραχιολάκια και φυλακή και δήμευση περιουσίας 

Η Ελληνική λύση ζητάει να γίνει αξιολόγησή στο Δημόσιο συγκεκριμένα είπε:  «Πρέπει πρώτα να αξιολογηθούν οι βουλευτές και οι υπουργοί και μετά να πάμε σε αξιολόγηση στον δημόσιο τομέα. Δυστυχώς η αναξιοκρατία θριαμβεύει»

Η Ελληνική λύση ζητάει να αποδοθούν ευθύνες σε όλους οσους εμπλέκονται και να μην καλυφθεί και αυτο το έγκλημα

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θέλουμε να κάνετε ένα σχόλιο για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού

 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Όταν ακούμε τον Έλληνα πρωθυπουργό να χρησιμοποιεί ακόμα και παράνομο υλικό που διέρρευσε χθες και δεν ακούμε για βραχιολάκια και φυλακή και δημεύσεις περιουσιών όλων όσοι ενεπλάκησαν στην ιστορία του τραίνου, εμείς θλιβόμαστε. 

Ζητάμε από την κυβέρνηση πραγματικά αν θέλει να βρει τους υπαίτιους και βραχιολάκια στην εταιρεία και φυλακή τους υπαίτιους και δήμευση των περιουσιών, αλλιώς οι νεκροί δεν θα δικαιωθούν. 

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Για τις πορείες που γίνονται μαζικά σε πολλές πόλεις της Ελλάδας ποια είναι η γνώμη μας και αν νομίζετε ότι γίνεται κατάχρηση από την αστυνομία.

 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Όταν κόμματα και κουκουλοφόροι κουκουλώνουν την οργή του λαού, τότε έχουμε 80.000 διαδηλωτές και 800.000. Κάποια στιγμή τα κόμματα και οι κουκουλοφόροι πρέπει να φύγουν εκτός των διαδηλώσεων για να μπορούν όλοι οι Έλληνες είτε δεξιοί είτε αριστεροί να διαμαρτυρηθούν για τον χαμό των ανθρώπων που έφυγαν μέσα από το δυστύχημα. Δυστυχώς τα κόμματα καπελώνουν και οι κουκουλοφόροι κουκουλώνουν τις εκδηλώσεις. 

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και κάτι τελευταίο αρχηγέ, περιμένετε αξιολόγηση των στελεχών του ΟΣΕ σε θέσεις ευθύνης;

 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αν θέλετε την άποψη της Ελληνικής Λύσης, πρέπει πρώτα να αξιολογηθούν οι βουλευτές και οι υπουργοί και μετά να πάμε σε αξιολόγηση στον δημόσιο τομέα. Δυστυχώς η αναξιοκρατία θριαμβεύει

 

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares