Παρασκευή , 23 Φεβρουαρίου 2024
Τελευταία Νέα

Σεισμό προκάλεσαν οι δηλώσεις θύματος από τον παιδεραστή παΤΈΡΑ της – «Έλεγε ότι οι άντρες κάνουν αυτό στα παιδάκια»

Την απόλυτη φρίκη βίωσε στην ηλικία των 7 ετών η Ιφιγένεια, η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο της τον πατέρα. Μέχρι μάλιστα τα 12 της χρόνια υπέμενε τις νοσηρές και αισχρές πράξεις του.

Η Ιφιγένεια μίλησε για την κακοποίησή της σε μια τόσο τρυφερή ηλικία στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή Tlive, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για όλα όσα συνέβησαν στο 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό.

«Με έχει συγκλονίσει αυτή η ιστορία, έχω ανατριχιάσει. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τις τελευταίες ημέρες. Πίστεψέ με πονάω πάρα πολύ μαζί της. Θα ήθελα αν είχα ποτέ τη δυνατότητα να της κάνω μια πλούσια, γεμάτη αγκαλιά» ήταν τα λόγια της Ιφιγένειας.

«Είναι κάτι το οποίο δεν ξεχνάς ποτέ στη ζωή σου, σε διαλύει, σε κομματιάζει, σε εξουδετερώνει ως άνθρωπο, ως κορμί, ως ψυχή, σε αφήνει έρμαιο στα χέρια ενός τέρατος» συγκλόνισε με τα λόγια της.

 

«Πέρασαν 40 χρόνια για να σταθώ στα πόδια μου»
«Πιστεύεις ότι αυτό το βάθρο που λέγονται γονείς θα σε στηρίξουν τα πρώτα σου χρόνια και θα σου δώσουν τον δρόμο που θα αρχίσεις να ακολουθείς. Είναι ο πατέρας μου, ο άνθρωπος που με έφερε στη ζωή και ο άνθρωπος που με κατέστρεψε. Οι παιδοβιαστές μπαίνουν στον παιδικό σου κόσμο, αυτή είναι η αρχή.

«Η μητέρα μου μου απαγόρευε να πίνω ζαχαρούχο γάλα και ο πατέρας μου με δελέαζε με αυτό. Γίνονται ένα με τον κόσμο σου… Από εκεί και μετά αρχίζει η εγκεφαλική πλύση. Κερδίζει την εμπιστοσύνη σου και σε απομακρύνει από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Τη στιγμή που σε έχει δέσει αρχίζει να σε χρησιμοποιεί. Μου έλεγε ότι όλοι οι άντρες κάνουν αυτό το πράγμα στα παιδάκια… Τα παιδάκια μπορούν να χειραγωγηθούν» τόνισε η Ιφιγένεια για τη σεξουαλική κακοποίησή της.

«Πέρασαν 40 χρόνια για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου. Δεν έχει να κάνει με ψυχολόγους. Αυτό που έχεις νιώσει, αυτό το κρακ που έχει συμβεί μέσα σου δεν μπορεί να το αναπληρώσει τίποτα. Νιώθεις ότι εσύ φταις για όλα… Η κατάθλιψη δεν ξεπερνιέται ποτέ, είναι μόνιμη. Παλεύω με τους δαίμονές μου καθημερινά» εξομολογήθηκε.

 

newsit.gr

Shares