Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Σέιχ Σου: Οριοθετήθηκε η φωτιά

Οριοθετήθηκε και βαίνει προς ύφεση η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στο Σέιχ Σου, στο τμήμα μεταξύ Αγίου Παύλου και Τριανδρίας Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 17 οχήματα, πεζοπόρα τμήματα με εικοσιπέντε άνδρες και από αέρος δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Η αστυνομία έκλεισε τους κόμβους της περιφερειακής οδού προς ‘Ανω Πόλη και ‘Αγιο Παύλο και η συγκοινωνία γίνεται από τις λοιπές εξόδους.

Και οι επίγειες και οι εναέριες δυνάμεις παραμένουν στο σημείο για να αντετωπισουν ενεργές εστίες, ώστε να αποτρέψουν το ενδεχόμενο επέκτασης και αναζωπύρωσης της πυρκαγιάς.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση, λέγοντας επιπλέον ότι «η φωτιά έχει κατασβεστεί με τη μικρότερη δυνατή ζημία». Συμπλήρωσε ακόμη ότι «η παρουσία μας εδώ δείχνει ότι πρέπει να περιφρουρούμε τον πνεύμονά μας», λέγοντας επιπλέον πως ότι η πυρκαγιά «πρέπει να ξεκίνησε από την περιοχή του Θεάτρου Γης και ευτυχώς δεν πέρασε από την άλλη πλευρά του Περιφερειακού».

 

πηγή και φωτογραφίες: newsit.gr

Shares