Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΣΕΕΠΕ: Δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης θα προσφέρουν στα σπίτια 33 οικογενειών σε δήμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκη οι εταιρείες-μέλη του Συνδέσμου Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ)

Σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Η Αγκαλιά», οι εταιρείες-μέλη του Συνδέσμου Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ), όπως ανακοινώθηκε, θα προσφέρουν δωρεάν 38.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης στα σπίτια 33 οικογενειών σε δήμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Η ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης που θα διατεθεί σε κάθε σπίτι, στοχεύει στην κάλυψη των ετήσιων αναγκών θέρμανσης κάθε οικογένειας.

Με αφορμή την ενέργεια που σχεδίασε και υλοποιεί ο σύνδεσμος, ο πρόεδρος του ΣΕΕΠΕ, Γιάννης Αληγιζάκης δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην αρχή ενός δύσκολου χειμώνα για ολόκληρο τον πλανήτη, με τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης να επηρεάζουν κάθε νοικοκυριό. Για κάποιες οικογένειες, ωστόσο, η κατάσταση είναι πολύ πιο δύσκολη. Στόχος μας είναι να τις βοηθήσουμε να σταθούν όρθιες, να συμβάλλουμε, ώστε κάθε παιδί να έχει αυτό που του αξίζει και δικαιούται: να ζει με αξιοπρέπεια, σε ένα ζεστό σπίτι. Όπως και στο παρελθόν, έτσι και σήμερα ο ΣΕΕΠΕ αποδεικνύει στην πράξη πως στέκεται σταθερά δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

newsbomb.gr

Shares