Σάββατο , 23 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Σε συναγερμό οι Αρχές ενόψει 6ης Δεκεμβρίου: «Κοκτέιλ» τρόμου με αναρχικούς και χούλιγκανς – Στόχος του οι καταστροφές και λεηλασίες…

11 χρόνια από τα “Δεκεμβριανά” του 2008 η ημέρα της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου έχει ανακηρυχθεί η “D Day” των ομάδων εκείνων που έχουν κάνει την αταξία και την βία τρόπος ζωής. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές έχουν περάσει στο παρασκήνιο και για αυτούς είναι ημέρα θλίψης, αλλά οι γνωστοί-άγνωστοι βλέπουν την μαύρη αυτή επέτειο, που χάθηκε ένα 16χρονο παιδί, σαν πάρτυ καταστροφής και λεηλασίας!

Εδώ και χρόνια, αναρχικοί και χούλγιγκανς έχουν γίνει ένα, με κοινό στόχο της βία, οπότε οι αρχές ανησυχούν μήπως γίνουν επεισόδια με αφορμή το ντέρμπι σαν αποπροσανατολισμός για να τραβηχτούν εκεί αστυνομικές δυνάμεις και δώσουν χώρο στους μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων να δράσουν πιο εύκολα!

Σε κάθε περίπτωση διψά για αίμα και το κάλεσμα για την 6η Δεκεμβρίου των αναρχικών είναι ανησυχητικό:

“Απέναντι στις επιθέσεις κράτους και αφεντικών οι εξεγέρσεις μας θα γίνουν ο εφιάλτης τους. Κάλεσμα στις πορείες 5 και 6 Δεκεμβρίου.

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου λήγει η περίφημη προθεσμία του υπουργείου Δημόσιας τάξης προς «απομάκρυνση των καταληψιών» από τους χώρους στέγασής τους. Την ημέρα αυτή καλούμε όλους και όλες σε διαδήλωση ενάντια στην καταστολή, μην αναγνωρίζοντας καμία απόφαση του κράτους και κανένα τελεσίγραφο του υπουργείου Δημόσιας τάξης. Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου καλούμε επίσης σε πορεία μνήμης της εξέγερσης του 2008 για την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

 

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ

-Πέμπτη 5/12 ώρα 18.00, πορεία Προπύλαια

-Παρασκευή 6/12 συμμετοχή στην πορεία μνήμης της εξέγερσης του 2008.

-Την Τρίτη, 3/12, ώρα 19.00 στο κτίριο Γκίνη ανοιχτή συνέλευση για την συνδιοργάνωση και περιφρούρηση του μπλοκ της πορείας της 5ης/12”

Στο πλαίσια του καλέσματος μάλιστα των πορειών για τις 6 Δεκέμβρη, έφτιαξαν και ένα βίντεο-κάλεσμα με σύνθημα:

11 χρόνια μετά η καταστολή μας απειλεί

11 χρόνια μετά η εξέγερση μας καλεί!

Δεν ξεχνάμε-Δεν συγχωρούμε

Στις 6 Δεκέμβρη όλοι στους δρόμους!

 

pentapostagma

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares