Πέμπτη , 22 Φεβρουαρίου 2024
Τελευταία Νέα

Σε λειτουργία το γραφείο εξυπηρέτησης για τους πυρόπληκτους

5953010

Από αύριο Τρίτη (29/8) ξεκινά η υποβολή αιτήσεων πρώτης αρωγής – Οι ώρες λειτουργίας και τα τηλέφωνα επικοινωνίας

Στη σύσταση και άμεση λειτουργία ενός ειδικού γραφείου εξυπηρέτησης, προχώρησε ο Δήμος Αχαρνών, όπου θα μπορούν να απευθύνονται οι κάτοικοι που έχουν πληγεί από την πρόσφατη πυρκαγιά στην Πάρνηθα. Το γραφείο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα και τηλεφωνικής επικοινωνίας (2132072464).

Παράλληλα, οι πληγέντες των οποίων οι οικίες (πρώτη ή δευτερεύουσα κατοικία) έχουν υποστεί ζημιές, μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής προκειμένου να παραλάβουν την αίτηση και να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για αποζημιώσεις (τηλ 2132123111).

Όσοι από τους ενδιαφερόμενους δεν έχουν δεχθεί ακόμα την επίσκεψη από τα κλιμάκια της ΔΑΕΦΚ του Υπουργείου ή του Δήμου, για την καταγραφή των ζημιών, μπορούν επίσης να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον Δήμο, ώστε να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη.

Από αύριο Τρίτη (29/8) ξεκινά η υποβολή αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους πυρόπληκτους στο Πρωτόκολλο του Δήμου Αχαρνών (από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι) και θα διαρκέσει 45 ημέρες, δηλαδή έως και τις 12 Οκτωβρίου.

Πηγή: protothema.gr

Shares