Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ – Τα δύο χειρουργεία

Ο αστέρας των Avengers, Τζέρεμι Ρένερ τραυματίστηκε σοβαρά απο εκχιονιστικό την ώρα που καθάριζε το χιόνι στο ράντσο του στη Λίμνη Τάχο της Νεβάδα. Χειρουργήθηκε αλλά παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Τζέρεμι Ρένερ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από αμβλύ τραύμα στο στήθος και ορθοπεδικά τραύματα που υπέστη σε ατύχημα την Κυριακή και παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του. Ο 51χρονος ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά ενώ οδηγούσε ένα εκχιονιστικό μηχάνημα κοντά στο σπίτι του στο Ρίνο της Νεβάδα, την Πρωτοχρονιά και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο. Ο σταρ των Avengers υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τα τραύματά του τη Δευτέρα και παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Η οικογένεια του Τζέρεμι θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους απίστευτους γιατρούς και τις νοσοκόμες που τον φροντίζουν, την Truckee Meadows Fire and Rescue, τον σερίφη της κομητείας Washoe, τον δήμαρχο της πόλης Ρίνο, τη Hillary Schieve και τις οικογένειες Καράνο και Mέρντοκ», ανέφερε ο εκπρόσωπός του στη δήλωσή του. «Είναι επίσης τρομερά συγκλονισμένοι και εκτιμούν την έκρηξη αγάπης και υποστήριξης από τους θαυμαστές του».

Το TMZ επικαλούμενο μαρτυρίες από τους γείτονες του Ρένερ, έγραψε ότι ο ηθοποιός όργωνε τον δρόμο το πρωί της Κυριακής, ώστε η οικογένειά του να μπορέσει να βγει έξω μετά από τη σφοδρή χιονοθύελλα. Ένας γείτονας είπε ότι, παρά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του, το όχημα Sno-Cat πέρασε πάνω από το ένα πόδι του Ρένερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε πολύ αίμα από τον τραυματισμό, ενώ ένας γείτονας, ο οποίος είναι γιατρός, τον περιέθαλψε μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Washoe ανακοίνωσε ότι «απάντησε σε ένα περιστατικό τραυματισμού στην περιοχή του Mt Rose Highway στο Ρίνο της Νεβάδα» το πρωί της Κυριακής. Ο Ρένερ ήταν ο μόνος εμπλεκόμενος στο περιστατικό, το οποίο ερευνάται.

Το εκχιονιστικό μηχανισμό ρυμουλκήθηκε το βράδυ της Κυριακής, αρκετές ώρες μετά το ατύχημα. Ο ηθοποιός έχει ένα ράντσο στην κομητεία Washoe εδώ και χρόνια. Η Βόρεια Νεβάδα επλήγη από μια πρωτοφανή χιονοθύελλα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που άφησε χωρίς ρεύμα 35.000 σπίτια. Μεγάλο μέρος των ΗΠΑ επλήγη από τη «χιονοθύελλα του αιώνα» την περασμένη εβδομάδα και τουλάχιστον 60 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε όλη τη χώρα.

Το Σαββατοκύριακο, οι αξιωματούχοι προειδοποίησαν τους πολίτες που είχαν σχέδια να ταξιδέψουν στην οροσειρά της Σιέρα Νεβάδα να είναι προετοιμασμένοι για παγωμένους δρόμους και χειμερινές συνθήκες οδήγησης.

Γνωστός για το ρόλο του υπερήρωα Hawkeye στις ταινίες της Marvel και για την ερμηνεία του που ήταν υποψήφια για Όσκαρ στο The Hurt Locker, ο Ρένερ πρόκειται να εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν του Mayor of Kingstown, ενός αστυνομικού δράματος της Paramount+, που αναμένεται να μεταδοθεί σε δύο εβδομάδες.

newsbomb.gr

Shares