Σάββατο , 25 Μαρτίου 2023

«Σε επαφή με τον ατζέντη του ο Πινέδα για να δει τις πιθανότητες παραμονής στην ΑΕΚ»

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από το Μεξικό, ο Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον ατζέντη του για το αν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Ο δανεισμός του Πινέδα στην ΑΕΚ από τη Θέλτα λήγει στο τέλος της σεζόν και ο ίδιος ο Μεξικανός μέσος έχει τονίσει πως ο ατζέντης του θα μιλήσει και με τις δύο ομάδες για να δει τι θα συμβεί αναφορικά με το μέλλον του.

Σύμφωνα με τη μεξικανική ιστοσελίδα debate.com.mx ο Πινέδα είναι σε ανοικτή γραμμή με τον εκπρόσωπό του για να δει τι πιθανότητες υπάρχουν για να συνεχίσει με την ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, ο Πινέδα θα πρέπει να κοιτάξει που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Μάλιστα παραχωρώντας νέες δηλώσεις στο μεξικανικό δίκτυο TUDN ο Πινέδα υπογράμμισε: «Υπάρχουν πολλές προοπτικές, το έχω συζητήσει με τον ατζέντη μου, έμειναν λίγοι μήνες και δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα δώσω τον καλύτερο Ορμπελίν, όπως πάντα προσπαθούσα να κάνω. Αν θα συνεχίσω ή όχι εδώ δεν ξέρουμε, αλλά θέλω να αφήσω ένα καλό σημάδι».
Πηγή: gazzeta
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares