Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Κ. Βελόπουλος: η πυρκαγιά στον Έβρο “βολεύει” τους Τούρκους

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ και αναγέρθηκε στις πυρκαγιές που συνερίζουν να καίουν  δασικές εκτάσεις , για τους διακινητές του Έβρου και για το θέμα των ταυτοτήτων.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε στις φωτιές αναφέροντας πως υπάρχει σχέδιο σχετικά με το καμένο δάσος στην Αλεξανδρούπολη  μιλώντας για εμπρησμούς στην περιοχές των πυρκαγιών και για την αμέλεια της Κυβέρνησης να σβήσει τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα.

Οι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις όταν σε περιοχές που έχουν δωθεί άδειες αιολικών πάρκων καίγονται τα δάση είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Οι κάτοικοι του Έβρου πλέον δεν νιώθουν ασφάλεια στο ίδιο τους το σπίτι διότι κυκλοφορούν στους δρόμους ολόκληρου του Έβρου λαθρομετανάστες χωρίς να ξέρει κανείς ποιοι είναι μπαίνοντας παράνομα στην χωρα ανάφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Σχετικά με τις ταυτότητές ο Προέδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε ότι το θέμα ειναι πολιτικό οικονομικο αλλά και θρησκευτικό αλλά γίνεται και γραφικό απο κάποιους.

 

Δείτε το βίντεο εδω:

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares