Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Σε αυτή τη χαράδρα βρέθηκε η 28χρονη

Έβρος: Σε αυτή τη χαράδρα βρέθηκε η 28χρονη – Το σενάριο της αυτοκτονίας

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Σουφλίου στον Έβρο, από τον θάνατο της 28χρονης Βίκης Κ. που βρέθηκε μέσα σε μια χαράδρα με ένα μαχαίρι στο στήθος. Για αυτοκτονία μιλούν τα πρώτα στοιχεία, αμφισβητεί η οικογένεια το σενάριο.

Από το απόγευμα της Κυριακής (19/2), η 28χρονη Βίκη Κ. από το Τυχερό Έβρου αγνοούταν. Η οικογένειά της την αναζητούσε, όπως και οι φίλοι της, χωρίς αποτέλεσμα.

Η νεαρή είχε φύγει με τη μηχανή της, λέγοντας πως θα πάει να παρακολουθήσει έναν αγώνα, και εν τέλει βρέθηκε σε μια χαράδρα στην ευρύτερη περιοχή. Η 28χρονη βρέθηκε να έχει πέσει στον γκρεμό με το δίκυκλό της, ενώ βρέθηκε με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος και έχοντας χαρακιές στα χέρια της.

Από την πρώτη στιγμή, η ΕΛΑΣ κάνει λόγο για αυτοκτονία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο όπου βρέθηκε η 28χρονη αποκλείεται να έχει υπάρξει παρουσία κι άλλου προσώπου. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, οι χαρακιές στα χέρια της νεαρής δείχνουν πως επιχείρησε να κόψει τις φλέβες της και αυτό ενισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας.

Η οικογένειά της, ωστόσο, αμφισβητεί σθεναρά το σενάριο της αυτοκτονίας. Όπως λένε οι δικοί της άνθρωποι, δεν είχε δείξει δείγματα ότι την απασχολούσε κάτι, έτσι ώστε να φτάσει σε αυτή την πράξη, να επιχειρήσει να βάλει τέλος στην ίδια της τη ζωή.

Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα θα συνεχιστεί καθώς υπάρχουν ακόμα αρκετά ερωτηματικά για την υπόθεση. Ειδικότερα το γεγονός ότι βρέθηκε με μαχαίρι στο στήθος, μαζί με το δίκυκλο, προκαλούν τις απορίες για το πώς μπορεί να έχει αυτοκτονήσει η άτυχη 28χρονη.

Πηγή: Newsbomb.gr

Shares