Κυριακή , 9 Μάϊος 2021
Τελευταία Νέα

«Σε 20 χρόνια θα παντρευτούν τις κόρες σας» – Οι ανίεροι πόθοι των «αλληλέγγυων»…

(Οι λαθροεισβολείς) «σε 20 χρόνια θα παντρευτούν τις κόρες σας… Tα εγγόνια σας θα είναι πιο καφέ από εσάς και το αγαπημένο τους φαγητό θα είναι κάτι που λέγεται Sakamadesu από το Κονγκό»…

Αυτοί είναι οι δυσσεβείς, ανίεροι πόθοι κάποιων για την πατρίδα μας…

Φαίνεται πως το σχέδιο αφανισμού του Λευκού ανθρώπου περνά σε νέο στάδιο, κατά το οποίο δεν τηρούνται πλέον ούτε τα προσχήματα. Το Κουτί της Πανδώρας δημοσιεύει άρθρο [https://www.koutipandoras.gr/article/spoiler-alert-se-20-hronia-tha-pantreytoyn-tis-kores-sas] υπογεγραμμένο από τον δημοσιογράφο Αντώνη Ρηγόπουλο, ο οποίος σε μία έκρηξη ανοθεύτου ανθελληνικού και αντευρωπαϊκού μένους, αναφέρει τα εξής εξοργιστικά:

«Φωνάξτε όσο θέλετε λοιπόν. Στο τέλος της ταινίας που ζούμε αυτά τα παιδιά που εγκλωβίστηκαν (ή γεννήθηκαν) στη Μόρια θα παντρευτούν τις κόρες σας. Tα εγγόνια σας θα είναι πιο καφέ από εσάς και το αγαπημένο τους φαγητό θα είναι κάτι που λέγεται Sakamadesu από το Κονγκό, ή Khameerbob από το Αφγανιστάν, ή Haji Biriyani από το Μπαγκλαντές, ή Fatteh dajaj από τη Συρία. Θα προσεύχονται (αν προσεύχονται) σε έναν κοινό Θεό που δε θα έχει όνομα γιατί θα τον έχουν πλάσει στη φαντασία τους από τις διαφορετικές ιστορίες της μαμάς και του μπαμπά τους. Οι φίλοι τους θα λέγονται Ahmad, Fareeda, Idriss, Κώστας, Μαρία και Djoëlle. Θα έχουν γαλάζια μάτια και μαύρο δέρμα, ή μαύρα μάτια και καφέ δέρμα. Δε θα βλέπετε τους εαυτούς σας στους απογόνους σας. Και αυτό είναι σίγουρα ελπιδοφόρο».

«Η ιστορία θα σας ξεπεράσει. Ξεπεράστε το…»

Το άρθρο αυτό αναρτήθηκε και στο Facebook, με συνοδευτικές φωτογραφίες μικρών παιδιών σκοπίμως, για να πλήξει το συναίσθημά μας, έτσι ώστε να απευθυνθεί στην συναισθηματική βλακεία του «ανθρωπισμού» μας ώστε να δεχθούμε αδιαμαρτύρητα τον συντελούμενο εποικισμό.

Ενδεικτική είναι και η τελευταία του πρόταση: «Δε θα βλέπετε τους εαυτούς σας στους απογόνους σας. Και αυτό είναι σίγουρα ελπιδοφόρο», δεδομένου ότι κάθε φυσιολογικός άνθρωπος επιθυμεί ακριβώς να βλέπει τον εαυτό του στους απογόνους του.

Από την άλλη, ως λέγεται ουδέν κακόν αμιγές καλού. Μήπως θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε εν τέλει τον δημοσιογράφο διότι εκθέτει με ωραίο, γλαφυρό και καθαρό τρόπο τους σκοπούς των συνωμοτών εθνομηδενιστών; Διότι όποιος διαβάσει το εν λόγω άρθρο, κατανοεί αμέσως ότι το όλο ζήτημα δεν αφορά την «προσφυγιά», όπως δόλια και ύπουλα παρουσιάζεται αλλά στο σκόπιμο «μπόλιασμα» του ελληνικού και των υπολοίπων αδελφών ευρωπαϊκών εθνών.

Παρατηρώντας τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις ιστοσελίδες, βλέπουμε ότι υπάρχει συνεχώς αυξανομένη πόλωση σχετικώς με το ζήτημα των παράνομων μεταναστών. Υπάρχουν πράγματι πολλές φωνές διαμαρτυρίας ποτισμένες με μεγάλη οργή, ωστόσο είναι ασύντακτες και ασυνάρτητες, μη διαυγείς και στερούμενες βάθους. Ο ελληνικός λαός έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου τόσον έντεχνη και έχει τόσον απολέσει την στοιχειώδη λογική με την (αντι)παιδεία που του παρεσχέθη από το ελληνικό κράτος, ώστε κάθε απόπειρα αντικρούσεως της φιλομεταναστευτικής-φιλοεποικιστικής προπαγάνδας καταλήγει σε παταγώδη αποτυχία.

Βλέπουμε επί παραδείγματι πολλούς κατοίκους της Λέσβου να μιλούν για άμεση «αποσυμφόρηση» του νησιού από τους «κατατρεγμένους της γης» δια της προωθήσεως τους ωστόσο στην ελλαδική ενδοχώρα και στα λοιπά ευρωπαϊκά κράτη, «λύση» βεβαίως που δεν είναι αποδεκτή.

Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά τον σχεδιασμένο εμπρησμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποιήσεως της Μόριας, συνεπεία του οποίου ήταν η καταστροφή του συνόλου της «δομής». Έτσι κρίθηκε αναγκαία η δημιουργία νέας δομής σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στην περιοχή του Καρά-Τεπέ, όπου για μία ακόμη φορά είχαμε ως αποτέλεσμα να εξευτελισθεί ο Στρατός, αναγκαζόμενος να στήνει τις σκηνές για τους “επενδυτές” μας…

Πηγή: armahellas.com

https://twitter.com/NikKo_ial/status/1307616106291625987

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares