Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Σχολείο στις ΗΠΑ μοιράζει βιβλία με πορνογραφικό υλικό σε ανήλικα μικρά παιδιά – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάλος έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο με έναν χρήστη του τουίτερ να έχει αποκαλύψει στοιχεία που δείχνουν ξεκάθαρα ότι σχολείο στην Αμερική, στην πολιτεία της Κεντάκι (μπλε πολιτεία), μοίρασε βιβλία σε μαθητές με ακραίο σεξουαλικό περιεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παραπέμπει ο χρήστης libs of tiktok τα βιβλία παρουσιάζουν πορνογραφικό υλικό και έχουν ως θεματική την “σεξουαλική παιδαγώγηση” των ανήλικων μικρών παιδιών. Το βιβλίο εκδόθηκε από εκδοτικό οίκο με έδρα την Νέα Υόρκη (μπλε πολιτεία).

Το περιεχόμενο του βιβλίου είναι ακραία ενοχλητικό, ακραία πορνογραφικό και προειδοποιούμε για το περιεχόμενο που θα περιγράψουμε παρακάτω το οποίο ενσωματώνεται σε αυτά τα βιβλία.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακραία περιγραφή του περιεχομένου!

 

 

 

Στο βιβλίο παρουσιάζεται αρχικά ένα ζευγάρι αγκαλιασμένο σε ένα κρεβάτι με την γυναίκα να φαίνεται ο μαστός της ξεκάθαρα.

Στη συνέχεια φαίνονται δυο σκιώδεις φιγούρες να κοιτούν ένα σιντριβάνι, το οποίο είναι σεξουαλικό υπονοούμενο που κάνει αναφορά στον οργασμό και αμέσως μετά δείχνει μια φωτογραφία για τα…μέσα που απαιτούνται για να οδηγηθεί κάποια σε οργασμό.

Το ίδιο και σε άλλη εικόνα αλλά με ανδρικό μοντέλο και να παρουσιάζει και μέσα για…”πρωκτική” ικανοποίηση.

Και τέλος δείχνει 2 φιγούρες να…το κάνουν στην κυριολεξία.

 

Σημειώνεται ότι Δημοκρατικοί που έχουν “προοδευτική” και φιλελεύθερη ιδεολογία είναι υπέρ της σεξουαλικής απελευθέρωσης.

https://twitter.com/libsoftiktok/status/1562479793395752960

Shares