Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Σχολείο στην Καλιφόρνια κάλεσε την αστυνομία επειδή ένα 4χρονο δεν ήθελε να φορέσει μάσκα

Παλιανθρωπιά και όχι ισότητα, την οποία έκανε “γαργάρα” η Καλιφόρνια, γνωστή για τις “προοδευτικές” της πολιτικές, έχει επανειλημμένα αποβάλλει στο σπίτι 4χρονο παιδί και τελικά κάλεσε έναν αστυνομικό επειδή εξακολουθούσε να μην φοράει μάσκα στο σχολείο.

Στην πρώτη φάση του βίντεο, το οποίο παίζει σε Αμερικανική εκπομπή, δείχνει μια δασκάλα να προσπαθεί να σταματήσει ένα παιδί να τρέχει και να του φορέσει την μάσκα. Το παιδί αρνείται και την προσπερνά. Η δασκάλα φαίνεται όμως να μην είναι κάποια φανατακιά, αλλά την υποχρεώνει η πολιτική του σχολείου, όπως η ίδια αποκαλύπτει στην κάμερα.

Αμέσως παρεμβαίνει η αρχή για να διώξει το παιδί από το σχολείο. Ο αστυνομικός εκφράζει ότι και “οι δυο πλευρές έχουν δίκαιο”, αλλά η πολιτική του σχολείου εξαναγκάζει τον αστυνόμο να κάνει την δουλειά του και να αποβάλλει το παιδί από το σχολικό περιβάλλον, αποκλείοντας του από την εκπαίδευση.

Ευτυχώς, μετά από λίγες μέρες, το σχολικό συμβούλιο αποφάσισε να άρει την απόφαση και το παιδί επέστρεψε για να παρακολουθήσει κανονικά τα μαθήματά του.

https://twitter.com/backtolife_2023/status/1563229440460861441?t=I3kAEw3klzRlvrjFF6WN7g&s=09

Shares