Πέμπτη , 20 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

Σάττι: «Ήμουν μαζεμένη και φοβισμένη, έχασα τον αυθορμητισμό μου»

“Τα πράγματα τα θέλουν χρόνο, δεν καθορίζονται από μία επιλογή” ομολογεί η Μαρίνα Σάττι.

Την Μαρίνα Σάττι φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Πέμπτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει στον χώρο της μουσικής αλλά και την δύσκολη διαχείριση σε αυτήν ειδικά στο ξεκίνημα της.

Ειδικότερα, η Μαρίνα Σάττι εξομολογήθηκε πως «δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για κανένα πράγμα που φέρνει η επιτυχία. Για μένα ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι από αυτό που κάνω. Τα όποια σχόλια στο Youtube μπορεί και να μην μπαίνεις για να τα βλέπεις. Στην αρχή έμπαινα αλλά τώρα καθόλου. Με επηρέαζαν φουλ τα λιγότερα καλά. Τα καλά, όχι. Άμα τα έπαιρνα και τα καλά… καλά θα ήταν! Άμα κολλούσα και στα καλά μπορεί και να ήταν πιο καλά».

«Τα πράγματα τα θέλουν χρόνο. Τα πράγματα δεν καθορίζονται από μία επιλογή, από μία κίνηση, από μία κουβέντα, από ένα τραγούδι, από μια παραγωγή, από μία συνέντευξη, από μία φωτογράφιση. Είναι ένα παζλ πολλών κομματιών που συντίθεται κάποια στιγμή. Όλο αυτό το πράγμα που κάνουμε είναι, κατά κάποιον τρόπο, μια σχέση με τον κόσμο. Εμένα μου έχει πάρε πέντε χρόνια για να είμαι άνετη και να τα λέμε τώρα, έτσι είμαι και στη ζωή μου»

«Το 2017 ήμουν φουλ μαζεμένη και φοβισμένη. Έχασα φουλ τον αυθορμητισμό μου. Είχα πάρα πολύ το «να μην πω», «να μην κάνω», «να μην νομίζουν» και όλο αυτό» συμπλήρωσε ακόμα, με ειλικρίνεια, η Μαρίνα Σάττι στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

 

zappit.gr

Shares