Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Σασμός: Ξετυλίγεται το μυστήριο με τον άγνωστο άνδρα που βγαίνει από τη θάλασσα

H πρώτη τηλεοπτική σεζόν του «Σασμού» ολοκληρώνεται σύντομα και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Στο τέλος του χθεσινού επεισοδίου, μία σκηνή ξάφνιασε τους τηλεθεατές. Πιο συγκεκριμένα, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν έναν μαυροντυμένο άνδρα να βγαίνει από τη θάλασσα.

Τι πραγματικά όμως συμβαίνει με τη συγκεκριμένη σκηνή και τι σημαίνει; Η τελευταία σκηνή αναφέρεται σε ένα όνειρο που είδε η γιαγιά Ειρήνη και θα το εξομολογηθεί στο σημερινό επεισόδιο, στον παπά Μιχάλη. Η γιαγιά περιγράφει με τρόμο το όνειρό της, το οποίο θεωρεί πως είναι προφητικό και της «έκοψε το αίμα».

 

Σασμός | Επεισόδιο 168 | Sneak Preview 2

Τέλος, είναι ήδη γνωστό πως ο Στέλιος Μάινας κάνει την είσοδό του στη δεύτερη σεζόν και θα υποδυθεί τον άνδρα που βγαίνει από τη θάλασσα του ονείρου της γιαγιάς Ειρήνης. Πρόκειται για τον Παύλο Βρουλάκη και η εμφάνιση του θα προκαλέσει αναστάτωση, ενώ θα γίνει ο απόλυτος εφιάλτης της Καλιόπης και του Μαθιού.

 

Τι άλλο θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Η Μαρίνα αναφέρει στον Αντώνη ποιος είναι ο δότης του μοσχεύματος για την Αργυρώ. Η μέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντας με φόβο την Αργυρώ. Ο Μανόλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες και η Κλαίρη προσπαθεί να τον βοηθήσει. Την ίδια στιγμή, Στέλλα και Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει, με την ξαφνική αναχώρηση Αστέρη και Μαθιού για Ιταλία. Η ημέρα της επέμβασης φτάνει. Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων, ενωμένες σε έναν κοινό σκοπό, αναχωρούν για την Αθήνα. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν, και οι ζωές της Αργυρώς και του Αστέρη ετοιμάζονται να αλλάξουν για πάντα.

 

πηγή: Πρώτο Θέμα

Shares