Τρίτη , 16 Αυγούστου 2022

Σασμός: Τριβές ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες

Σασμός, νέος πόλεμος ξεσπά ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες.

Μπορεί ο Σασμός στον Alpha να έριξε αυλαία πριν από λίγες εβδομάδες, αλλά οι συντελεστές του επιτυχημένου καθημερινού σίριαλ έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο ο οποίος και επιφυλάσσει πλήθος εκπλξεων και ανατροπών στο τηλεοπτικό κοινό.

Νέος πόλεμος αναμένεται να ξεσπάσει ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες ενώ ο Παύλος Βρουλάκης ετοιμάζει την επιστροφή του και θέλει εκδίκηση!

Οι Βρουλάκηδες δεν θα αφήσουν έναν ακόμη θάνατο, αυτόν του Άγγελου, ασυγχώρητο και η Καλλιόπη δίνει μάχη προκειμένου να καταφέρει να αποδείξει πως ο Μαθιός είναι αθώος πριν συμβεί κάτι κακό σε εκείνον μέσα στη φυλακή, όπως συνέβη με τον άνδρα της. Την ίδια ώρα, θα παρακολουθήσουμε την είσοδο ενός νέου προσώπου. Ο ανιψιός της γιαγιάς ειρήνης, ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει έπειτα από χρόνια. Ο Παύλος θεωρούνταν από πολλούς νεκρός και όλοι πίστευαν πως έχει χαθεί στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό My Tv, εκείνος γυρίζει πίσω τώρα πιο αποφασισμένος και αδίστακτος από ποτέ για να πάρει εκδίκηση για τους θανάτους του Πετρή και Άγγελου. Κανείς δεν ξέρει ότι ζει και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως παρακολουθεί τη ζωή όλων. Ο Παύλος για την Καλλιόπη είναι ένας ακόμη επικίνδυνος Βρουλάκης και τρέμει στην ιδέα πως μπορεί να επιστρέψει, καθώς ξέρει πως είναι ικανός για όλα. Κι ενώ ο Παύλος οργανώνει το σχέδιο του, οι Σταματάκηδες ζουν ώρες αγωνίας. Η Καλλιόπη φοβάται πως σύντομα τόσο η ίδια όσο και οι γιοι της θα γίνουν στόχος προκειμένου να πληρώσουν με το ίδιο τίμημα τους θανάτους του Πετρή και του Άγγελου. Και οι φόβοι της δεν θα αργήσουν να βγουν αληθινοί!

Οι Σταματάκηδες δέχονται επίθεση και κάποιοι προσπαθούν να τους τρομοκρατήσουν. Ο εφιάλτης για το σπίτι τους επιστρέφει ύστερα από χρόνια και η Καλλιόπη έπειτα από κάποια συμβάντα και σημάδια είναι πια σίγουρη πως ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει.

 

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares